Skincare blog van The Beau Parlour

Via het skincare blog van The Beau Parlour, houdt blogger An je op de hoogte van alles wat je moet weten over het verzorgen van verschillende huidtypen. De aandacht ligt daarbij vooral op het testen en beoordelen van huidverzorgingsproducten voor een vette huid. Maar, er wordt als vanzelfsprekend ook aandacht besteed aan het schrijven over producten die geschikt zijn voor andere huidtypen.

Binnen het skincare blog vertelt beauty blogger An vol enthousiasme over de producten die zij zelf koopt en probeert. Ook producten en merken van zakelijke partners worden in het skincare blog besproken. An heeft een passie voor huidverzorging en make-up. Ze weet daarbij als geen ander dat elke huid anders is en zijn eigen unieke behoefte heeft als het aankomt op verzorging.

De producten worden niet alleen door An zelf geprobeerd, maar ook de werking en het gebruik ervan worden uitvoerig beschreven in de skincare blogs die ze maakt. Het is haar doel om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen bij de problemen waar ze tegenaan lopen. Hetzij op het gebied van huidverzorging of make-up. Als beauty blogger besteed An veel aandacht aan het proberen van verschillende merken, maar ook aan het schrijven van artikelen als beauty blogger.

Skincare blog voor een vette huid

Er zijn heel veel mensen die hinder ondervinden van een vet huidtype. Het vinden van de juiste verzorgingsproducten is dan best nog wel een opgave. An wil hier met haar skincare blog duidelijkheid in brengen. Haar artikelen en beoordelingen worden geplaatst inclusief creatief beeldmateriaal. Binnen haar beautyblog maakt ze dan ook vooral gebruik van een zogenaamde flat lay-stijl. Deze vult ze aan met mooie achtergronden en items.

Skincare blog

Dit kunnen linten zijn, maar bijvoorbeeld ook bloemen. Haar foto’s en blogs zijn op deze manier heel herkenbaar voor haar doelgroep en laten het product op een aantrekkelijke manier zien. Voor haar skincare blog test en beoordeeld An veel verschillende producten. Ze kunnen afkomstig zijn van vooraanstaande merken, maar ook producten van een huismerk worden uitvoerig besproken. Zelf werkt en behandeld ze veel met de producten van Cult Beauty waar ze tevens affiliatepartner van is.

Het skincare blog van The Beau Parlour richt zich vooral op mensen die op zoek zijn naar producten en oplossingen die het beste bij hun huid passen. Of dat nu een vet huidtype of een gevoelige of droge huid is. Het skincare blog van An is altijd creatief en een inspiratie voor de lezer.

%d bloggers like this: