Beautyblog van The Beau Parlour

Het beautyblog van The Beau Parlour is bedacht en gemaakt door An. Deze gedreven beautyblogger heeft een passie voor alles wat met skincare heeft te maken. Ze is geïnteresseerd in de verzorging van alle huidtypen, maar haar aandacht gaat vooral uit naar de vette huid. Naast interesse in skincare en alles wat daarmee te maken heeft, vindt ze het ook leuk om hierover te schrijven. Met haar blogs weet ze andere mensen te inspireren en motiveren.

Ook voorziet ze haar lezers graag van ondersteuning als ze hulp of advies nodig hebben bij de verzorging van de huid. Voordat An haar beautyblog maakte tot wat het nu is, studeerde ze Sociaal Juridische Dienstverlening waarbij ze haar Bachelor behaalde. Tegenwoordig houdt ze zich vooral bezig met het schrijven van informatieve en creatieve artikelen voor haar beautyblog. Daarnaast is An ook eigenaresse van Dang Branding wat zich voornamelijk bezighoudt met branding, social media en consulting. Haar moeder, die in 2016 overleed, is een grote inspiratie voor haar geweest.

Om het verdriet op de juiste manier te kunnen verwerken, heeft An haar aandacht na haar overlijden volledig gericht op haar beautyblog. Door haar verhaal te delen met andere mensen, is haar passie voor het schrijven van blogs gegroeid. Ze besteed veel aandacht aan de artikelen die ze plaatst op haar beautyblog. Zo weet ze andere mensen steeds weer te inspireren.

Inspirerend en motiverend beautyblog

Chanel en Dior zijn voor An altijd een groot voorbeeld geweest als het aankomt op skincare. Op jonge leeftijd nog niet zozeer om de producten van de merken, maar meer om de mooie verpakkingen. Ze ontwikkelde al vroeg een obsessie voor schoonheid en beauty. Op dit moment vindt ze een kwalitatief product belangrijker dan een mooie verpakking. Omdat ze deze producten zelf koopt en uitprobeert, kan ze haar volgers altijd van een objectieve mening en een goed advies voorzien.

Beautyblog

Deze worden door An uitgebreid beschreven in het skincare blog op haar website. Hoewel ze nu de voorkeur geeft aan andere producten, vindt ze het nog steeds moeilijk om voorbij te lopen aan een grappig of mooi uitziend product. Door haar interesse voor schoonheid en beauty, wilde An graag de stap maken naar een opleiding aan de modeacademie.

Toch is het nooit zover gekomen. Wel heeft ze in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van huidverzorging, make-up en het schrijven van blogs. Ze is klaar om haar mening, advies en ervaring met de wereld te delen. Het beautyblog van The Beau Parlour is leesbaar in zowel Engels als Nederlands. Zo kan ze nog meer mensen blij en enthousiast maken.

%d bloggers like this: