Enthousiaste en creatieve beauty blogger

An is begonnen als beauty blogger omdat ze een onbedwingbare passie voor schoonheid en huidverzorging heeft. Met haar beautyblog The Beau Parlour wil ze graag zoveel mogelijk mensen helpen. Als beauty blogger doet ze dat het liefst door erover te schrijven. Natuurlijk nadat ze de producten eerst zelf heeft geprobeerd. Door het delen van haar ervaring met en mening over een product, kunnen mensen een keuze maken die het beste bij hun huidtype past.

De producten die An beoordeeld en beschrijft in haar blogs zijn zeer uiteenlopend. Het kunnen hele bekende en hoogwaardige producten zijn, maar ook nicheproducten. Als beauty blogger schrijft An tevens over producten die onder het huismerk van een drogisterij vallen. De focus ligt daarbij op producten die een vette huid ondersteunen, maar ook andere huidtypen en bijpassende producten worden geprobeerd, beoordeeld en beschreven. Als beauty blogger weet An zich op een unieke manier te onderscheiden.

Beauty blogger

In de eerste plaats doordat ze niet bang is om haar positieve of bekritiserende mening te durven geven, maar ook op de manier waarop ze haar Instagram account invult en bijhoudt. Ze maakt in haar beeldtaal namelijk gebruik van een flat lay-stijl. Daarbij maakt ze als beauty blogger ook gebruik van herkenbare accessoires zoals linten en bloemen. Ook de posities van haar fotomateriaal maken haar posts uniek.

Beauty blogger voor huidverzorgingsproducten

An besteed niet alleen heel veel aandacht aan het proberen van producten. Ook vindt ze het leuk om de tijd te nemen voor het schrijven van een goed artikel. Uiteraard hoort daar het maken van een attractieve foto ook bij. Als beauty blogger vindt ze het heerlijk om creatief bezig te zijn met het maken van mooie beelden. Dit kunnen foto’s van make-up of huidverzorgingsproducten zijn.

Door haar tomeloze inzet en creativiteit, blijft An niet onopgemerkt bij merken en bedrijven. Er zijn dan ook steeds meer ondernemingen die gebruik maken van de expertise van An als beauty blogger. Zowel voor het schrijven van beoordelingen als op het gebied van creatief fotomateriaal. Op dit moment is het zelfs zo dat An veel aanvragen krijgt van bedrijven voor het verzorgen van creatieve opnamen.

Vervolgens gebruiken deze merken het materiaal weer op hun eigen social media account of website. Als beauty blogger is ze zeer gedreven en wil ze aan de hand van het werk wat ze doet zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren. Door het delen van haar ervaringen op haar skincare blog, voorziet ze andere mensen van oplossingen en advies op het gebied van make-up en huidverzorging.

%d bloggers like this: