Urban Decay All Nighter Ultra Matte review

Urban Decay All Nighter Ultra Matte review


Op zoek naar de beste makeup fixing spray voor een vettige huid? Urban Decay heeft weer iets geweldigs in petto voor alle beauty lovers daarbuiten: de All Nighter Ultra Matte Makeup Setting Spray! Als je een matte finish wilt die de hele nacht (en dag!) blijft zitten, dan is dit absoluut jouw nieuwe BFF.

Laten we het hebben over die 16 uur matte magie! Serieus, deze spray is als een soort toverdrankje voor je make-up. Het fixeert niet alleen je look, maar het matteert ook, absorbeert die vetheid waar we allemaal wel eens last van hebben, en voorkomt dat je make-up gaat zwerven op plekken waar het niet hoort. Een ware must-have voor de feestdagen wanneer je een druk avondje met de familie hebt of uitgaat met vrienden.

De Urban decay All Nighter Ultra Matte komt in de iconische spray fles met een matte paarse finish. De spray zelf is een subtiele nevel mist die gemakkelijk je hele gezicht bedekt. Door de spray in een X-vorm aan de brengen heb je een evenredige verspreiding van de fixing spray op je gezicht.

Een kleine heads-up: bij het aanbrengen kan het zijn dat je wat witte druppels op je huid ziet. Maak je geen zorgen, dat betekent niet dat je de verkeerde spray hebt gekozen! Het kan iets te maken hebben met de interactie tussen de spray en je foundation. Een zacht deppertje met een tissue en je bent good to go. Wat ik persoonlijk geweldig vind, is dat deze spray mijn foundation als het ware ‘afsluit’, waardoor het de hele dag blijft zitten.

En, lieve mensen met een vettere huid, dit spul is jullie redding tijdens die feestelijke gourmetavonden of op andere momenten waarop je je make-up niet constant wilt bijwerken. Het houdt die vettigheid onder controle alsof het een superkracht heeft! Geen gedoe meer met poederen en bijwerken.

Dus, als je op zoek bent naar een makeup fixing spray die je make-up laat zitten alsof het vastgelijmd is (maar wel op een goede manier), dan is deze All Nighter Ultra Matte van Urban Decay jouw match made in heaven. Het is als een beschermende laag voor je make-up die ervoor zorgt dat je er gewoon fantastisch uitziet, ongeacht wat de dag voor je in petto heeft.

urban decay all nighter ultra matte review makeup fixing spray

Kortom, Urban Decay heeft weer eens een absolute winnaar op de markt gebracht. Deze spray is een must-have voor iedereen die wil dat hun make-up er geweldig uitziet én blijft zitten. Probeer het eens en je zult me dankbaar zijn voor deze tip!

Shop de Urban Decay All Nighter Ultra Matte via Notino.nl.

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

1 Comment

  1. Jade
    February 16, 2024 / 06:59

    Hi An, what’s your view on bullying and would you say you’re familiar with the term since you have bullied someone? XOXO

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: