OPI Infinite Shine Nagellak met gel effect

OPI Infinite Shine Nagellak met gel effect

Je hebt het vast al vaker voorbij zien komen, maar mijn absolute favoriete nagellakmerk is OPI. Ze hebben echt een speciaal plekje in mijn hart veroverd met hun OPI Infinite Shine nagellak in de prachtige kleur ‘I’m Not Really a Waitress‘. Als je van wijnrood houdt met een vleugje glam, dan is dit lakje echt iets voor jou! Zijn jouw nagels klaar voor de perfecte donkere glamlook? Lees dan verder!

Deze nagellak is niet zomaar een nagellak, het is een hele ervaring. Het begint allemaal met de drie stappen die je moet volgen om die prachtige glans te bereiken. Je begint met de base coat, gevolgd door de ‘I’m Not Really a Waitress‘ kleur en sluit af met de top coat. Het klinkt misschien een beetje als veel werk, maar geloof me, het is het absoluut waard!

OPI Infinite Shine Nagellak I'm Not Really a Waitress gel effect review

Laten we het eerst even hebben over de kleur. ‘I’m Not Really a Waitress‘ is een diep wijnrode tint met subtiel glinsterende shimmers. Het heeft diepte en karakter, en het is echt de perfecte tint voor de herfst en winter. De shimmers geven een extra dimensie aan de nagellak en zorgen ervoor dat je nagels in het licht schitteren. Als je op zoek bent naar een lakje dat echt opvalt, dan is dit het!

Wat ik het leukst vind aan de OPI Infinite Shine-lijn is hoe lang de nagellak blijft zitten. Het is niet zoals die nagellak die na een paar dagen begint te chippen en af te bladderen. Met de base coat en top coat blijft ‘I’m Not Really a Waitress’ echt lang zitten. Je kunt rekenen op dagenlang mooie nagels zonder gedoe.

Maar laten we het nu hebben over die extra glans waar Infinite Shine om bekend staat. De combinatie van de drie stappen zorgt voor een ongelooflijke glans die je nagels doet stralen. Het is alsof je net een professionele manicure hebt gehad, maar dan gewoon in het comfort van je eigen huis. En wie houdt er nu niet van glanzende nagels?

Nog een pluspunt is de kwaliteit van de nagellak zelf. OPI staat bekend om zijn hoogwaardige formules en ‘I’m Not Really a Waitress’ is daarop geen uitzondering. De lak dekt mooi in één of twee lagen, dus je bent niet urenlang aan het knoeien om de perfecte dekking te krijgen. Het is gewoon een geweldige, gebruiksvriendelijke lak.

Dus, als je op zoek bent naar een nagellak die echt indruk maakt, dan moet je zeker OPI Infinite Shine in de kleur ‘I’m Not Really a Waitress’ proberen. Het is de perfecte tint voor de herfst, met die subtiele shimmers die je nagels laten schitteren. En met de base coat en top coat, kun je rekenen op langdurige glans die je nagels er geweldig uit zal laten zien. Dus, waar wacht je nog op? Ga ervoor en laat je nagels stralen!

Shop jouw OPI producten & meer bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: