Beauty of Joseon Matte Sun Stick SPF50+ PA++++ review

Beauty of Joseon Matte Sun Stick SPF50+ PA++++ review

De nieuwste hype op het gebied van zonnebrandcrèmes is de Matte Sun Stick SPF50+ PA++++ van het merk Beauty of Joseon. Deze zonnebrandcrème is speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van mensen met een vette huid te voldoen, waardoor het de perfecte keuze is voor de hete zomerdagen. Ik, als iemand met een vette huid, ben vooral onder de indruk van deze stick vanwege zijn matte finish. Lees je mee?

Een van de meest opvallende kenmerken van deze zonnebrandcrème is de handige draaistick. In plaats van een traditionele tube of flesje, wordt deze zonnebrandcrème geleverd in een draaistick die het aanbrengen op de huid snel en gemakkelijk maakt. Door simpelweg aan het wiel te draaien, komt de crème tevoorschijn en kun je deze direct op je gezicht en lichaam aanbrengen. Dit maakt het niet alleen handig in gebruik, maar ook ideaal om mee te nemen in je tas voor on-the-go toepassing.

Beauty of Joseon Matte Sun Stick SPF50+ PA++++ review

Wat ik persoonlijk het meest waardeer aan de Matte Sun Stick is de matte textuur. Het is vaak een uitdaging om een zonnebrandcrème te vinden die niet glimt of een vettig gevoel achterlaat op mijn huid, maar deze stick heeft dat probleem opgelost. Zodra ik het aanbreng, merk ik meteen dat het een zijdezachte en matte finish heeft, waardoor mijn huid er fris en natuurlijk uitziet. Het is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een matte zonnebrandcrème die geen extra glans aan hun huid toevoegt.

Natuurlijk is bescherming tegen de zon een essentieel aspect van elke zonnebrandcrème, en de Matte Sun Stick stelt in dat opzicht niet teleur. Met een SPF50+ en PA++++ bescherming weet je zeker dat je huid goed beschermd is tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Of je nu van plan bent om een dag op het strand door te brengen of gewoon je dagelijkse routine volgt, deze zonnebrandcrème biedt een hoog niveau van bescherming om je huid gezond te houden.

Een ander voordeel van de Matte Sun Stick is de milde geur. Veel zonnebrandcrèmes hebben een sterke parfumgeur die irritatie kan veroorzaken, vooral bij mensen met een gevoelige huid. Gelukkig heeft deze stick een subtiele geur die niet overheerst en geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Het is een verademing om een zonnebrandcrème te vinden die effectief is zonder een storende geur.

Hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan de vloeibare zonnebrandcrème van Beauty of Joseon omdat deze sneller intrekt, vind ik de Matte Sun Stick ideaal voor het opnieuw aanbrengen van zonnebrandcrème gedurende de dag. Het compacte formaat en het gebruiksgemak maken het een geweldige keuze voor snelle touch-ups, vooral als je onderweg bent.

Al met al heeft de Matte Sun Stick SPF50+ PA++++ van Beauty of Joseon veel te bieden!

Je shopt Beauty of Joseon en meer op Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: