NARS ORGASM RISING EYESHADOW PALETTE review

NARS ORGASM RISING EYESHADOW PALETTE review

Het is alweer een tijdje geleden dat ik zo enthousiast werd van een oogschaduw palette zoals bij de nieuwste NARS ORGASM RISING EYESHADOW PALETTE. Ik ben een ware liefhebber van limited editions, dus toen ik deze nieuwe palette zag met roze verpakking moest ik het meteen bestellen! NARS brengt regelmatig hebberige limited edition producten uit die je #fomo doen opwekken. Vandaag zal ik deze oogschaduw palette voor jullie reviewen, lees je mee?

De NARS ORGASM RISING EYESHADOW PALETTE is een ware must have voor dit seizoen. Door zijn roze verpakking en hotpink letters is het een gewilde item. De oogschaduw palette bevat 9 kleuren die bestaan uit een mix van shimmers, metallics en matte kleuren. De kleuren zelf zijn vooral neutraal met een roze vibe waardoor het voor elke dag gebruikt kan worden. Wil je een meer casual look: gebruik dan de bruine tinten. Heb je een speciale gelegenheid: dan zijn de roze shimmers een eye-catcher.

NARS heeft altijd al aparte namen gehad voor hun producten, denk maar aan hun iconische ORGASM BLUSH. Als uitbreiding op hun welbekende ORGASM kleur hebben ze deze palette gemaakt met enkele lichtroze tinten.

De namen van de kleuren in deze NARS ORGASM RISING EYESHADOW PALETTE hebben ook een paar bijzondere zoals ‘FASTER PUSSYCAT’ en ‘SEDUCED’. Dat maakt het alleen maar leuker om de kleuren te gebruiken!

De oogschaduw zelf heeft ieder een iets andere textuur: de matte kleuren zijn wat droger maar kunnen intenser gemaakt worden door een primer aan te brengen (zoals op de foto). De shimmers zijn enorm zijn en voelt bijna als boter aan, deze zijn ook wat zachter en lichter van kleur maar worden vaak als finish gebruikt. De metallics zijn de poeders die het meest eruit springen en met één veeg al een enorme boost van kleur afgeven.

Daarnaast blijven de poeders ook goed zitten: er is weinig fall-out wanneer je het aanbrengt waardoor je geen glitter of poeder op je wang belandt.

Als je op zoek bent naar een mooie oogschaduw palette die zowel neutrale als speelse roze tinten bevat, dan is de ORGASM RISING EYESHADOW PALETTE van NARS een mooie aanvulling op je collectie. De palette bevat 9 verschillende finishes die alleen mooi gecombineerd kunnen worden. Daarnaast heeft het een mooie verpakking waardoor het een ware must-have feeling geeft!

Heb jij ooit iets van NARS uitgeprobeerd?

Shop meer van NARS en andere oogschaduw paletten via Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: