Moederdag 2023: wat geef jij als cadeau?

Het is weer bijna zover, Moederdag komt weer bijna eraan in mei! Begin op tijd met het zoeken van een cadeau, want voordat je het weet is de dag er bijna en sta je daar met lege handen. Ik geef je enkele beauty tips van producten waar iedere moeder blij van zal worden, of het nou een parfum, make-up of haarproduct is. Lees je met me mee?

Moederdag is niet voor iedereen een fijne dag: sommige hebben geen moeder meer, kennen hun moeder niet of hebben nooit een moederfiguur in hun leven gehad. Zelf ben ik mijn moeder kwijtgeraakt in 2016 en kan het elk jaar toch een klap in het gezicht zijn als ik alle prachtige campagnes voorbij zie komen van moeders samen met hun kinderen die lachen met een rij vol met witte tanden. Ik wil met mijn blogartikel ook juist de aandacht brengen naar onze moeder figuren: je tante, een buurvrouw of iemand anders die de moederrol overnam en voor jou een groot voorbeeld is. Een moeder heeft meerdere definities en hoeft niet altijd je biologische moeder te zijn.

De nummer 1 Moederdag cadeau is natuurlijk een parfum: een geur brengt herinneringen of creëert juist nieuwe momenten. Zodra je een geur ruikt doet dit je direct denken aan een speciaal moment. Chanel en Dior zijn altijd populaire parfum merken, maar ik wil jullie juist de tip geven om naar Givenchy L’Interdit EdP te gaan kijken. Deze geur heeft een enorm speciale belevenis en ik krijg altijd complimenten wanneer ik deze draag. Daarnaast blijft die ook nog goed hangen waardoor je deze de hele dag door kan ruiken.

Givenchy L'Interdit

Een tweede Moederdag cadeau die altijd goed is, is make-up. Iedere vrouw ziet er graag verzorgd uit, en wat is nou beter dan een prachtige lipstick. De lip producten van Dior zijn altijd geweldig en ze hebben ook nog eens een mooie verpakking die zelfs op elke vanity tafel opvalt. De Dior Addict Lipstick hebben een vernieuwing gekregen en zijn hierdoor nog mooier dan voorheen. Ga voor de iconische rode Dior kleur of misschien toch meer een roze kleur.

Dior Addict Lipstick

Elke moeder komt op een leeftijd waarbij ze meer aandacht besteedt aan haar uiterlijk, want ouderdom. Waarom haar niet vertroetelen met het meest gewilde gezichtsmasker van Sisley? De Sisley Masque Creme A La Rose Noire is een luxe product die niet voor iedereen weggelegd is, maar oh zo fijn om te krijgen! Dankzij de zwarte roos krijgt de huid alle antioxidanten en zal het zich jonger voelen.

Sisley Masque Creme A La Rose Noire

Wat zijn jouw Moederdag cadeau tips? Deel ze in de comments!

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: