Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu review

lancome la vie est belle iris absolu

Toen Lancôme de La Vie Est Belle Iris Absolu lanceerde, was ik de eerste die een bestelling deed! Een nieuwe parfum maakt mij altijd blij en ben altijd nieuwsgierig naar de nieuwste versie van de La Vie Est Belle. Het is een iconische geur van Lancôme en een grote favoriet bij de parfumeries. Vandaag deel ik mijn review met jullie en waarom je deze geur absoluut nodig hebt in je leven! Lees je mee?

Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu is een heerlijke geur die een modern en verfijnd gevoel uitstraalt. De parfum is een toevoeging aan de al bekende La Vie Est Belle-lijn van Lancôme en heeft een unieke mix van noten die een onvergetelijke indruk achterlaat.

De fles blijft bij elke lancering hetzelfde maar heeft subtiele veranderingen zoals de kleur van de strik of de patroon op de fles. De Iris Absolu versie heeft een oranje strik met een geribbelde patroon op de fles. Het heeft een wat stoerdere uitstraling dan andere versies die soms met glitters zijn versierd.

Lancôme parfum review

De topnoten van zwarte bes, oranjebloesem en vijg zorgen voor een frisse en fruitige start. De vijg voegt een lichte zoetheid toe aan de geur terwijl de oranjebloesem het geheel verfrist. In het hart van de geur vinden we wederom oranjebloesem, samen met jasmijn. De bloemige noten zorgen voor een romantische sfeer en worden gecombineerd met een vleugje fruit.

De basisnoten zijn de sterren van deze parfum, met een mix van iris, gourmand akkoord en patchouli. De iris zorgt voor een poederige en zachte geur, terwijl het gourmand akkoord voor een zoete en smakelijke noot zorgt. De patchouli maakt het geheel compleet en zorgt voor een aardse en warme basis.

Wanneer ik de geur aanbreng op een stuk papier, ervaar ik die als enorm intens en zoet met een hint oriëntaalse geuren. Iedereen weet dat de huid een andere pH-waard heeft en dit snel de geur kan beïnvloeden. De basisnoten komen zeer naar voren op mijn huid en maken de geur een heerlijke intense bloemen boeket. Oranjebloesem en gourmand komen het meest naar voren op mijn huid en creëren een warme knuffel met zoete noten. Iets kruidiger dan de originele La Vie Est Belle, dus ik denk dat de meer volwassen doelgroep deze versie enorm kan waarderen.

Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwste Lancôme geur? Bekijk dan Notino.nl en shop deze parfum & meer!

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: