Revolution Skincare X Jake-Jamie Blemish Sticker

Revolution Skincare X Jake-Jamie Blemish Sticker

Als je last hebt van puistjes, dan is de Revolution Skincare x Jake-Jamie Jakemoji Blemish Stickers een ware must have voor jou! Geen gedoe meer met pukkeltjes die opeens een wit puntje krijgen, vaak op de meest onverwachte momenten. Of wanneer je een enorme onderhuidse puist hebt die alleen maar groter wordt: dan is de acne pleisters een uitkomt voor jou. Ben je nog onbekend met dit product of ben jij al een lange tijd op zoek naar iets om je puistjes te verzorgen en verbergen? Lees dan verder!

Revolution Skincare X Jake-Jamie Jakemoji Blemish Sticker

Puistjes hebben was nog nooit zo leuk! Aanschouw hier de Revolution Skincare Blemish Stickers die in samenwerking met Jake-Jamie zijn gemaakt, de welbekende UK skincare enthousiast die veel routines deelt. Momenteel heeft hij meer dan 600K volgers op Instagram en 2.3 miljoen volgers op TikTok! Hij is bekend van zijn masker routines die altijd super juicy en leuk ogen, vandaar dat het geen verassing was toen Revolution een samenwerking met hem begon. Zijn inspiratie achter deze acne pleisters was fun en de ’90 tijden. Het zijn leuke emoji’s en grappige visuals die je puistjes leuk doen bedekken en ook nog eens mooi zijn. Het gebruiken van een blemish sticker was nog nooit zo leuk geweest!

Nu denk je vast “waar is een acne pleister nou goed voor”? Zoals vele van jullie is het moeilijk om niet aan je puistje te zitten, vooral wanneer ze enorm rood zijn of pijnlijk. Een acne pleister werkt dus enorm goed om je puistjes te beschermen voor jezelf maar ook om het sneller te doen herstellen. De pleisters bevatten het ingrediënt salicylic acid waardoor je puistjes uitdrogen en hierdoor in een beschermde omgeving blijft totdat je de pleister verwijdert.

De Revolution Skincare Blemish Stickers komt in een verpakking met twee blaadjes die in totaal 32 acne pleisters bevatten. Dit zijn vrij veel stickers, want zelfs bij andere merken wordt vaak alleen maar de helft aantal stickers meegegeven in een verpakking (voor dezelfde prijs). De stickers zitten vast aan een doorzichtig velletje waar je ze makkelijk eraf kan halen.

Let op: bij het verwijderen van de stickers niet te hard trekken! Wanneer je dit doet kan de sticker niet goed blijven plakken aan de huid omdat de randjes zijn uitgerekt, doe dit dus langzaam.

De stickers zijn vrij groot en komen allemaal in één formaat, wel een beetje onhandig indien je maar een klein puistje hebt zitten. Dan moet je alsnog een joekel van een sticker aanbrengen! De textuur van de pleisters zijn glad en hebben beetje een glanzende finish, net alsof je een echte sticker op je huid plakt. Door de leuke printjes zullen mensen vast denken dat je dit echt hebt gedaan.

Het beste is om de sticker tijdens het slapen aan te brengen zodat ze, wanneer je wakker wordt, de sticker kan verwijderen. Natuurlijk kan je ook de stickers overdag dragen en ze heerlijk rocken en laten zien aan de hele wereld!

Revolution Skincare X Jake-Jamie Jakemoji Blemish Sticker

Ik testte de acne pleisters op mijn zusje, die al sinds haar pubertijd last heeft van acne. We kozen een puist uit die groot en rood was zodat we goed de before & after konden delen. Voor het slapen gaan brachten wij de sticker op haar kin aan, een pijnlijke puist die zij al eerder had open gemaakt maakt steeds terug kwam. We kozen voor de leuke sinaasappel design en bracht die voorzichtig aan op haar huid. Goed aandrukken! Zo weet je zeker dat de sticker echt aan de huid blijft hangen en de salicyl acid zijn werk kan doen.

Helaas moest mijn zusje de volgende ochtend vroeg naar school waardoor ze geen tijd had om een foto te maken van de pleister, maar helaas zat er geen wit spul op nee sticker en was er niks uit haar puist gekomen. Wel merkte zij direct dat haar puist minder rood was, minder pijnlijk en ook was ingezakt. Het heeft dus daadwerkelijk wel geholpen, maar een wit puntje kwam er dus niet uit. Dit kan natuurlijk heel erg afhankelijk zijn van je type huid en de puist waar je het op aanbrengt.

Als je op zoek bent naar een goedwerkende en leuke acne pleister, dan is die van Revolution Skincare een goeie voor jou. Met 32 blemish stickers die in leuke printjes komen is het krijgen van puistjes niet meer zo erg. Dankzij de salicyl acid zullen je puistjes sneller uitdrogen en ga je minder snel aan je puistjes zitten doordat ze bedekt zijn.

Je shopt de Revolution Blemish Stickers en meer via Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: