Neutrogena Cica Repair Hand Mask review

Neutrogena Cica Repair Hand Mask review

De laatste tijd krijg ik steeds sneller last van droge handen: wat ik voorheen nooit had! Opeens krijg ik rare droge plekken tussen mijn vingers wat niet weggaat met handcream. Ik ben toen de Neutrogena Cica Repair Hand Mask gaan proberen omdat ik hiermee hoopte dat de droge plekjes zouden verdwijnen. Normaal ben ik altijd te lui om een handmasker te dragen en het leek mij ook maar alleen extra gedoe om zoiets te gebruiken. Niets was minder waar en ik was direct verkocht! Ben je benieuwd naar mijn ervaring of heb jij extreem droge handen door de koudere dagen? Check dan mijn blogpost.

skincare hand mask

Neutrogena is een huid verzorgingsmerk die al een tijdje de markt domineert vanwege hun effectieve producten. Het merk kende ik al een tijdje vanuit Amerika en zag ik 10 jaar terug ook in Duitsland in de winkels liggen. Nu zijn ze online overal verkrijgbaar en enkele favoriete producten van hen zijn de gezichtsreinigers die enorm mild zijn!

De Neutrogena Cica Repair Hand Mask is een handmasker die in een handige handschoenen vorm komt. Deze handmasker kan gedurende 10 minuten gedragen worden terwijl jij nog je taakjes in huis kan uitvoeren. Door het handschoen kan de formule effectief zijn werking doen zonder dat het wordt beïnvloed van diverse omstandigheden zoals water. Wat deze handmasker zo enorm fijn maakt is dat je zelfs je touchscreen kan gebruiken van je telefoon of tablet! Zo heb je geen excuus om het handmasker niet te gebruiken.

Wat is het verschil tussen een normale handcream/handmasker en de Neutrogena Cica Repair Hand Mask? Het verschil zit hem in de handschoen: waarbij je bij een handcream of handmasker zonder handschoen al snel in aanraking komt met objecten waardoor het product afgeeft, blijft het product goed zitten in een handschoen. Ook zorgt de warmte ervoor dat de huid het product beter opneemt en hierdoor extra zacht wordt.

neutrogena cica repair hand mask

De Neutrogena Cica Repair Hand Mask wordt verpakt in een paar: met één verpakking kan je één treatment uitvoeren. De maskers zitten gevouwen in de verpakking en kunnen los gescheurd worden zodat de handmaskers gedragen kunnen worden. Zodra je je handen in het handschoen stopt voel je direct het product langs je handen glijden. Let op: wanneer je de handschoen draagt, kijk goed of je in de ‘tweede laag’ zit waar het product erin zit. De binnenste laag is van stof en buitenste laag van plastic, stop je handen in de laag van stof. Je kan het handschoen strak zetten door een sticker te verwijderen en deze strak op je pols te plakken. Zo kan jij gemakkelijk de komende 10 minuten je eigen taken gaan uitvoeren.

Na 10 minuten verwijder ik de handschoenen. Ik masseer het product goed op mijn handen en laat het intrekken voor een optimaal resultaat. Na een tijdje moet ik toch even mijn handen wassen en voel ik direct hoe zijn mijn handen zijn! De droge plekjes tussen mijn vingers zijn ook verdwenen, top. Daarnaast was het product helemaal geurloos en had ik niet het gevoel dat het een sterke geur gaf na 10 minuten.

neutrogena cica repair hand mask

Als je op zoek bent naar een effectieve handmasker die super intense is, je handen als babybilletjes laat aanvoelen en die nog eens makkelijk in gebruik is adviseer is zeker de Neutrogena Cica Repair Hand Mask. Mijn handen zijn helemaal hersteld na een treatment en voelen nog steeds zacht aan na 2 dagen.

Heb jij wel eens een handmasker gebruikt in de vorm van een handschoen?

Je koopt de Neutrogena producten & meer via Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: