Viva Magenta 2023 trend: OPI Nature Strong

Viva Magenta 2023 trend: OPI Nature Strong

Elk jaar is er weer een kleur die helemaal hip is en voor 2023 is dat Viva Magenta! Een prachtige hue van rood, roze en paars in mijn ogen maar zeker speels en vooral aanwezig. Om de Pantone Viva Magenta te vieren probeerde ik een nagellak uit van OPI Nature Strong die erg op Viva Magenta leek. Deze is wel iets roder dan ik had verwacht, maar vergeleken met de diep rode nagellakken van OPI is deze zeker meer roze dan rood. Ik test ‘m voor je uit zodat jij zeker weer dat Viva Magenta jouw kleur is voor 2023!

Viva Magenta pantone

Eén van mijn favoriete nagellak merken is OPI! Ze zijn altijd super innovatief op het gebied van nieuwe ontwikkelingen: zo hebben ze nu de OPI Nature Strong collectie die geheel clean is en geen onnodige ingrediënten bevat. Beter voor het milieu en voor je nagels! Zelf had ik al enkele kleurtjes van de OPI Nature Strong in bezit maar speciaal voor jullie ben ik op zoek gegaan naar een soort gelijke Viva Magenta kleur, wat uiteindelijk nogal een klus was.

“A Bloom With A View” heet deze OPI nagellak. De gehele Nature Strong collectie is een ware must have. De allereerste nagellaklijn binnen het assortiment van hoge kwaliteit natuurlijke ingrediënten. Elke unieke kleur is makkelijk aan te brengen en sneldrogend en staat garant voor 7 dagen mooi resultaat met een prachtige glans die blijft.

De collectie bevat neutrale aardetinten, vrolijke, felle kleuren en diepe, tijdloze kleurtonen in zowel crème, als parelmoer. Alle 30 kleuren doen eer aan de natuur om ons heen, met een formule gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Er is geen basislak nodig en de top coat is optioneel, voor een nog intensere hoogglans en bescherming.

OPI Nature Strong viva magenta

Daarnaast had ik ook de OPI Nature Strong Top Coat aangeschaft zodat mijn nagellak extra mooi zou blijven. OPI beloofd dat door hun natuurlijke nagellak het niet nodig is om een base coat te gebruiken, en dat is zeker waar. Bij andere nagellakken krijg ik al snel gele nagels of blijft de kleur enorm hangen, maar bij de Nature Strong is het gemakkelijk weg te halen en blijven mijn nagels nog mooi van kleur.

Het moment wanneer je het potje opent merk je direct dat de kwast van OPI een mooie vorm hebben: breed met een beetje rondingen aan de zijkant waardoor je mooi langs de randjes en nagelriemen kan lakken. Eigenlijk hoef je alleen maar zachtjes je borstel neer te leggen op de nagel en een baan trekken. Deze borstel is super fijn omdat 1) het genoeg product vast houd 2) er geen strepen ontstaan wanneer je een baan maakt. De eerste laag is al zo mooi dekken en egaal dat een tweede laag optioneel is. De geur is ook minder sterk dan normale nagellak, dus zeg maar dag dag tegen nare geurtjes!

Bij de eerste laag ben ik al super tevreden: mijn nagels zijn helemaal bedekt en hebben een mooie intensiteit. Het lijkt zelfs bijna alsof ik gel nagellak op heb. Na een tijdje breng ik alsnog de Nature Strong Top Coat aan voor extra shine en dat het langer mooi blijft. Deze neemt wel wat kleur van mijn nagels af maar doet het product niet geheel verwijderen.

Tada! Ik ben super blij met het resultaat en de kleur is ietsjes anders dan normaal rood maar neigt wel naar de Pantone trend kleur Viva Magenta van 2023. De kleur oogt heel zacht en heeft een beetje roze en paarse gloed erin zitten. Doordat ik de OPI Nature Strong nagellak heb gekozen blijven mijn nagels gezond en verkleuren ze niet wanneer ik het achteraf verwijder. Daarnaast ook beter voor het milieu zonder onnodige ingrediënten!

Heb jij al de kleur Viva Magenta in je makeup routine gebruikt?

Je besteld de OPI Nature Strong nagellak en nog veel meer bij www.Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: