Geschenkset NYX Professional Makeup 2022

Geschenkset NYX Professional Makeup 2022

Op zoek naar een last-minute geschenkset voor de kerst? Als je bij Notino.nl nog voor woensdag 21 december besteld komt het nog voor de kerst binnen, dus check zeker even hun webshop voor de beste beauty producten. Zelf bestelde ik twee geschenksetjes van NYX Professional Makeup om uit te proberen, want ik vind het zelf altijd leuk om feestelijke sets aan te schaffen voor de feestdagen vooral omdat ze in een mooie verpakking komen. Kijk je met me mee?

Met kerst willen we allemaal graag een mooi geschenk voor onze dierbaren halen, en wat is nou beter dat een prachtige geschenkset die ook nog eens voordeliger is qua prijs? Ik keek bij NYX Professional Makeup voor leuke kerst geschenksetjes omdat ik op zoek war naar de welbekende Jumbo Eye Pencil in de kleur wit en zag zo dat ze voor deze kerst een leuke set hadden met dit product.

Met de NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass 2022 Mrs Claus Oh Deer Jumbo Eye Pencil Vault ben jij gegarandeerd van prachtige kleuren Jumbo Eye Pencils! Deze speciale set bevat enkele limited editions kleuren die alleen maar in deze set verkrijgbaar zijn en nergens anders, een goeie reden om deze nog snel aan te schaffen voor kerst. Wat deze Jumbo Eye Pencils zo speciaal maakt is dat ze zeer breed inzetbaar zijn: gebruik ze als eyeliner, een smudge eyeshadow of om je gezicht te highlighten. De witte Jumbo Eye Pencil is vaak uitverkocht maar zit gelukkig in deze set. De witte kleur wordt vaak gebruikt om je neus en lippen te highlighten.

Met de NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass 2022 Mrs Claus Oh Deer Soft Matte Lip Cream Set zijn jouw lippen gereed voor die 5-gangen kerst menu. De welbekende Soft Matte Lip Cream zijn een ware must-have voor elke makeup liefhebber. Deze lip producten voelen enorm zacht aan op de lippen en drogen niet uit. Door de zachte textuur blijven ze de hele dag goed zitten op je lippen en kan je ze gemakkelijk bijwerken. Met deze kleuren combo kan je gemakkelijk van dag naar nacht toe stappen dankzij de oude kleur en intense rode lipstick. Welke kleur kies jij?

Met een makeup geschenkset ben jij gegarandeerd binnen bij elk kerstfeestje onder de kerstboom, wie wilt dit nou niet? Sla nu je slag en besteld voor 21 december je cadeau bij Notino.nl om voor de kerst nog je cadeau uit te delen.

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: