Black Friday 2022: wat staat er op mijn wishlist

Het is bijna weer zover (en voor sommige websites is het al begonnen): Black Friday 2022 komt eraan! Het moment waarop alle shopaholics wachten om de beste deals te krijgen. Zelf ga ik dit jaar vooral goed opletten op meubels voor mijn huis maar daarnaast zijn er ook tientallen beauty producten die al heel lang op mijn lijstje staan. Om het shoppen wat gemakkelijk te maken voor je heb ik een top 5 gemaakt van beauty producten die je absoluut moet inslaan tijdens de Black Friday 2022 actie. Lees je mee?

Een geurtje voor jou en mij

Ik denk dat iedereen dit wel wilt hebben, vooral handig om in te slaan net voor de feestdagen! Een heerlijke parfum of zelfs een geurkaars is de perfecte cadeau voor de feestmaanden. Zelf ben ik een absolute parfum harder en moet ik elke niche geur in huis hebben. Mijn laatste aankoop was de Chloé Naturelle EdP wat echt een topper was, maar eentje die nu op mijn wishlist staat zijn de geuren van Etat Libre d’Orange en Prada Paradoxe. Voor de geurkaars kan ik je zeker Paddywax en Woodwick aanraden, vooral de laatste die een houten krakelende lont heeft.

Breng wat kleur op je lippen

De feestdagen staan weer voor de deur, dus een bold lipstick moet op je lijstje staan. Bobbi Brown heeft een prachtige collectie uitgebracht of ga voor een meer budgetproof merk zoals NYX Professional Makeup. Daarnaast ben ik helemaal into de lipstains die super licht aanvoelen op de lippen maar de hele dag blijven zitten zonder te vlekken. Merken zoals Clarins spelen hier enorm op in, dus check zeker even daar voor wat prachtige lipstains die ook nog eens de lippen niet laten uitdrogen. Perfect voor een avondje uit.

Verzorg je beschadigde lokken

Je wilt graag zo lang mogelijk van je lange lokken genieten zonder dat het afbreekt of gespleten punten krijgt. Goede verzorgingsproducten zijn een must en zorgen ervoor dat je haren gehydrateerd en sterk blijven. Investeer in goede professional merken zoals een Kerastase of een Wella Professionals die voor elke haar type wel de juiste producten hebben. Geloof me, al die goedkope merken bevatten parabenen en sulfaten die je haar alleen maar doen beschadigen. Schaf een fijne haarolie, leave-in conditioner en een hydraterende haarmasker aan om je lokken goed te verzorgen na het wassen.

Je tanden gezond houden

Sinds een jaar ben ik intens bezig met de verzorging van mijn tanden (wat ik absoluut niet had voorheen). Het flossen van mijn tanden is iets wat ik nu vaker doe, dure tandpasta’s en zelfs het dragen van een aligner. Mijn favoriete tandpasta is die van Marvis en is twee keer duurder dan een normale tandpasta. Waarom? Omdat het een bekende merk is en ook nog eens in een aesthetic tube komt, heel erg belangrijk natuurlijk. Daarnaast sla ik altijd flosdraad in en kleine borsteltjes om de ruimte tussen mijn tanden goed te reinigen. Het is misschien iets kleins maar je tanden behoud je je hele leven, dus zorg er goed voor.

Heerlijke doucheroutine

Douchegels gaan altijd als eerste op in de badkamer, want je wilt natuurlijk je routine heerlijk afsluiten met een bom aan aroma en lekkere geurtjes. Rituals heeft altijd fijne douchegels maar ook Weleda heeft heerlijke verkwikkende douchegels. Vergeet niet om na het douchen altijd je lichaam goed in te smeren met een lotion of olie om je huid direct te hydrateren na een warme douche.

Het is een dure tijd (want inflatie) dus sla je slag tijdens de Black Friday deals en check zeker even Notino.nl voor al je beauty must have op één plek.

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: