Chloé Rose Naturelle Intense eau de parfum review

Chloé Rose Naturelle Intense eau de parfum review

Soms kom je een geur tegen waarvan je weet dat het lekker is zonder dat je die van tevoren hebt geroken: dat had ik met de Chloé Rose Naturelle Intense eau de parfum. De nieuwste parfum aanwinst van Chloé. Toen ik zag dat Notino het verkocht op hun website kon ik niet wachten totdat mijn bestelling zou aankomen. Ik heb van Chloé al meerdere geuren geprobeerd zoals de welbekende Chloé EdP (The OG) en de Nomade. Vandaag ga ik deze geur voor je reviewen, lees je mee?

De Chloé geur huis staat bekend om zijn prachtige geuren zoals de Love Story, Nomade en de signature Chloé. Van de Chloé zijn er diverse varianten op de markt gebracht omdat deze juist zo iconisch is. Sinds vorig jaar kwam Chloé met een gehele duurzame geur genaamd de Rose Naturelle die 100% natuurlijke parfum is. De geur is vegan en de ingrediënten zijn duurzaam en bewust gekozen voor de geur. Omdat het enorm goed werd onthaald hebben ze nu de Rose Naturelle Intense gelanceerd die iets meer een edgy randje heeft dan zijn voorganger.

Het flesje komt in de iconische Chloé vorm: een vierkante fles met ribbels en lintje om de dop heen. Afhankelijk van de kleur lintje weet je welke collectie/lijn het is van Chloé. De groen mint kleurige lint staat bekend om zijn Rose Naturelle lijn. Dit vind ik zelf ook één van de meest mooiere flessen en ook iets beter dan de Chloé EdP omdat daar het flesje snel vies wordt en oxideert.

De Chloé Rose Naturelle Intense eau de parfum geeft al aan dat het iets meer mysterieus is dan zijn voorganger. Wat is het verschil is tussen de normale en de intense is dat deze variant meer woody noten erin heeft zitten, terwijl de eerste overladen is met rozen en citrus noten. Je kan dus zeker zeggen dat de intense meer bedoeld is voor de koudere dagen waar de woody noten beter tot zijn recht komen.

  • Top noten: bergamot, neroli
  • Midden noten: rose, oak tree
  • Base noten: sandalwood, cedar

Bij het gebruiken van de Chloé Rose Naturelle Intense was ik meteen onder de indruk van de mooie kleur lint. Het groene staat denk ik ook om de sustainability en clean lijn van deze 100% natuurlijke geur die ook nog eens vegan is! Wanneer ik de parfum voor het eerst aanbracht was ik meteen onder de indruk van de zachte maar warme noten: woody noten waren al meteen opvallend waar vooral de bergamot een grote rol in mee speelde. Na enkele minuten begint de bloemige noten zijn geuren vrij waardoor het een speelse twist krijgt maar nog steeds zacht en warm. Het eindigt met een warm bouquet met noten zoals cedar die overduidelijk voor mij zijn. Deze geur is een ware herfst parfum zoals de noten het al laten zien en komt echt tot zijn recht tijdens de koudere dagen.

chloé rose naturelle intense eau de parfum

Ik heb de afgelopen tijd weer veel nieuwe geuren uitgeprobeerd en besteld, maar de Chloé Rose Naturelle Intense eau de parfum was een enorme verrassing voor mij! Vooral omdat ik zijn voorganger juist niet zo lekker vond (te fris), maar de intense maakt het weer helemaal goed. Het was even een gokje wagen maar ik heb zeker de juiste keuze gemaakt om deze geur aan te schaffen.

Indien je graag bewust bezig bent met je beauty producten is deze geur een one of a kind. Met zijn unieke samenstelling en 100% natuurlijke origins en vegan ingrediënten is het een prachtige geur die enorm lekker ruikt met veel woody noten en ook lang blijft hangen op de huid en kleren. Het is wel aan de prijzige kant (€100 voor 50ml) maar zeker waard voor je geld.

Je shopt de Chloé geur bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: