Ardell wimpers: mijn go-to ooglook

Ardell wimpers: mijn go-to ooglook

Ik kan al jaren niet zonder een goede paar nepwimpers! De Ardell wimpers zijn één van de lashes die ik gebruik en ook nog eens super betaalbaar zijn. Met mijn Aziatischer wimpers is het altijd al enorm lastig voor mij geweest om lange en volle wimpers te krijgen met mascara, vandaar dat ik al jaren geleden ben overgestapt naar nep wimpers. Ze maken je look helemaal af! In dit artikel vertel ik je wat meer over de Ardell lashes, hoe je het beste deze kan aanbrengen en welke mijn favorieten zijn!

Ardell lashes

Nepwimpers gebruik je als je je eigen wimpers wat meer volume of lengte wilt geven. Je brengt ze gemakkelijk aan en binnen no-time heb je grotere ogen en lange wimpers! Ik ben ze gaan dragen omdat mijn eigen wimpers waren afgebroken door lash extensions (slechte keuze ever!) en hierdoor moest ik enkele maanden nep wimpers dragen totdat mijn eigen wimpers terug groeide. Ik ben toen zo erg aan de nep wimpers gaan wennen dan ik ze ben blijven gebruiken.

Ardell is een merk die bijna overal verkrijgbaar is en ook betaalbaar. Soms kan je wimpers niet lang gebruiken omdat ze heel erg dun en kwetsbaar zijn, dus zou het heel zonde zijn als je een dure paar wimpers haalt die je maar een paar keer kan gebruiken. Ze komen vaak in een setje van een losse paar met soms een klein tubetje lijm. De wat bekendere wimpers stijlen komen in een duo of een multipack van Ardell.

Ik koos voor de Naked Lashes in de stijl 431 omdat deze super eispie ogen en van kort naar lang gaan. Door deze waaier effect oogt het wat natuurlijker en creëert het een vergrotende effect op je ogen, perfect voor mijn amandel vormige ogen. De Light As Air in de stijl 523 hebben een super dunne band en hebben een mooie afwerking van haartjes: ze lopen van dik naar dun naar de puntjes waardoor ze bijna op mink lashes lijken.

Allebei de wimpers hebben een super dunne/ontzichtbare band waardoor ze mooi blenden met je eigen wimperlijn. Doordat ze zo dun zijn kan je ze makkelijk aanbrengen zonder dat ze “los” springen, wat soms gebeurt bij wimpers met een dikke band. Let wel op dat het altijd goed is om een klein lijntje eyeliner te dragen voor het geval je de wimpers een beetje scheef plak: door de eyeliner is je wimperlijn minder snel zichtbaar en hoef je het niet te perfect te plakken.

Beide lashes zijn makkelijk aan te brengen door de flexibele en dunne band. Let wel op bij het aanbrengen van de lijm dat je deze enkele keren goed blaast en 10 seconden wacht voordat je het plakt, anders kan het zo zijn dat de lijm nog niet goed sticky wordt. Zelf vind ik de Light As Air 523 het beste en meest natuurlijk ogen vanwege de haartjes die wat meer warriger zijn en niet perfect op één lengte zitten. Daarnaast zijn de haartjes wast mooier afgewerkt en creëren ze ook meer de illusie van grotere ogen bij mij.

Op zoek naar fijne nep wimpers die voor een betaalbare prijs worden verkocht? Neem dan een kijkje naar het merk Ardell! Ardell heeft meerdere collecties met ieder zijn eigen type wimpers. Ben je op zoek naar een meer natuurlijk ogende wimpers met een dunne band maar nog wel met een mooie fluffy effect, dan zijn de Naked Lashes en Light As Air lijn perfect voor je!

Je shop de Ardell Light As Air wimpers bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: