Bobbi Brown Crushed Creamy Color Cheeks & Lips

Bobbi Brown Crushed Creamy Color Cheeks & Lips

Ik zag een andere influencer de Bobbi Brown Crushed Creamy Color gebruiken op haar Instagram, dus ik was super benieuwd naar de producten! De Bobbi Brown Crushed Creamy Color Cheeks & Lips zijn multifunctioneel en kunnen zowel voor de wangen als lippen gebruikt worden. Bobbi Brown heeft altijd de beste base en lip producten vind ik zelf, dus heb hoge verwachtingen van de producten.

Bobbi Brown is van origine een ware makeup artist merk. Daarbij moet je dus bedenken dat alle producten van zeer hoge kwaliteit zijn en dan vaak de pigmentatie en applicatie ook top is, vandaar dat de prijs wat hoger ligt. Met de Bobbi Brown Crushed Creamy Color creëer je een kleurrijke look dankzij deze kleine tuben. Volgens Bobbi Brown geeft de Crushed Creamy Color je lippen en wangen een mooie gezonde en frisse glow wat makkelijk op te bouwen is naar smaak. Ook laat het je lippen zacht aanvoelen. Kortom, een product wat iedereen wel kan gebruiken in zijn routine.

Omdat ik enorm benieuwd was naar het product koos ik twee kleuren uit, namelijk Tulle & Creamy Coral. Tulle oogt als een iets meer neutrale warme kleur die hopelijk goed op mijn huidskleur zichtbaar is. Creamy Coral is een speelse koraal oranje kleur met een beetje roze ondertoon die perfect is voor de zomer.

creamy coral & tulle Crushed Creamy Color, Cheeks & Lips

De verpakking is een kleine tube met iedereen 10ml aan product. In eerste instantie oogt de tube wel enorm kleur, maar kennelijk is het product intens gepigmenteerd waardoor je alleen maar een beetje nodig hebt. Door middel van een klein langwerpig tuitje kan je het product eruit knijpen en op je lippen of wangen aanbrengen. Er is dus geen applicator, dus je zal het product met je vingers of een kwast moeten verspreiden.

Bobbi Brown Crushed Creamy Color, Cheeks & Lips

Ik testte de Bobbi Brown Crushed Creamy Color eerst uit op de achterkant van mijn hand. Je zal de tube een paar keer moeten schudden voor gebruik omdat het eens kan voorkomen dat er vocht uit komt. De tube is makkelijk te gebruiken en door een beetje te knijpen komt er al genoeg product eruit. Op het eerste gezicht ogen de kleuren Creamy Coral en Tulle enorm prachtig en gepigmenteerd, voor de kleur Tulle trekt direct mijn aandacht. Bij het uitsmeren komen de kleuren beter tot hun recht en zie je ook meteen hoe prachtig de beide kleuren zijn.

De textuur voelt beetje aan als een gloss: het is vloeibaar met een beetje sticky gevoel. Het is makkelijk op de wangen uit te smeren en plakt absoluut niet! Voor de lippen is het helaas iets minder mooi vooral als je fijne lijntjes of droge lippen hebt. Dit product accentueert namelijk direct de droge plekjes, dus exfolieer je lippen van tevoren. De kleur blijft de hele dag op mijn wangen zitten en op de lippen kan je gemakkelijk de hele dag ervan genieten! Super mooi als je beetje een ombre effect wilt creëren met de Bobbi Brown Crushed Creamy Color.

Crushed Creamy Color creamy coral & tulle

Als je op zoek bent naar een mooi product van Bobbi Brown die zowel op de lippen als de wangen gebruikt kan worden is de Bobbi Brown Crushed Creamy Color zeker een aanrader! Zelf ben ik meer een fan van de kleur Tulle omdat deze beter op mijn huid oogt en ook minder snel tussen de fijne lijntjes gaat zitten, maar indien je goed je huid insmeert heb je dit probleem niet zo snel. Daarnaast zijn de producten mooi op te bouwen voor een lichte of heftige look.

Ben jij benieuwd naar de andere lipverzorging van Bobbi Brown? Je shop ze via Notino.nl

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: