Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproef Mascara

Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproef Mascara

Nu het weer heet begint te worden en je makeup sneller gaat smelten is de Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproef Mascara een ware must-have geworden voor mij. Niet alleen zorgt het ervoor dat ik geen panda ogen krijg door de zwarte kringen, maar blijft de krul ook beter zitten door de waterproef formule. Ik test deze viral mascara die een tijdje terug helemaal uitgebreid werd gereviewed door iedereen, dus ben enorm benieuwd of het ook iets voor mijn harde Aziatische lashes doet.

Eigenlijk alles wat je in een mascara zoekt is te vinden in deze Maybelline mascara! Ik moet bekennen dat ik al enkele jaren nepwimpers draag(plakwimpers) en alleen mascara gebruik op mijn onder wimpers, maar dat weerhoudt mij niet om de mascara te testen. Het is dus wel even wennen voor mij om mijn wimpers weer helemaal te krullen en aan te brengen, maar we komen er wel 😉

Wat doet de Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproef Mascara en wat maakt het zo speciaal?

  • geeft je lashes enorm veel volume en lengte
  • flexibele borstel die elk haartje pakt
  • laat geen vlekken achter
  • is makkelijk te verwijderen
  • bevat bamboe extract die de wimpers langer maakt maar niet verzwaart
  • geschikt voor zelfs de meest gevoelige ogen

De Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproef Mascara komt in zijn iconic licht roze tube met blauwe belettering wat meteen laat zien dat dit de waterproef versie is. De tube heeft met 3D letters de naam van het product aangebracht waardoor het een extra luxe effect heeft. Wanneer je de mascara open merk ik direct dat de geur verfrissend is en niet je standaard vieze mascara geur heeft die bijna chemisch ruikt, dat zal vast komen door de speciale bamboe extract die ze erin hebben gedaan.

Bij het openen van de mascara zie ik meteen dat de borstel enorm flexibel oogt wanneer ik deze uit de tube verwijderd De borstel zelf is gemaakt van rubbere borstels waardoor ze elk haartje goed kunnen pakken. Dankzij de puntige vorm laten ze geen klontjes achter in je wimpers.

Maybelline Lash Sensational Sky High Waterproef Mascara

Zoals je kan zien heb ik van mezelf super korte en harde Aziatische wimper waardoor mijn wimpers nooit omhoog zullen staan door een beetje mascara. Ik moet doen altijd een wimperkruller gebruiken en vaak ook een primer zodat het beetje goed blijft zitten. Voor deze review doe ik alleen wimperkruller zodat ik echt goed kan zien wat de mascara doet voor mijn wimpers.

Bij het aanbrengen van de eerste laag ‘plakt’ de mascara al meteen aan mijn wimpers, wat goed is want normaal lukt dit alleen als ik een primer aanbreng. Dit kan ook komen doordat het een waterproef formule is waardoor de textuur vaak al wat anders is dan normaal. Bij het separeren van mijn wimpers heb ik absoluut geen moeite om mooie lange wimpers te krijgen zonder klontjes dankzij de fijne borstels, ik kan zelfs de meeste korte haartjes bereiken.

Het resultaat? Zelf ben ik enorm tevreden omdat mijn wimpers er voller en langer ogen zonder teveel gedoe. Daarnaast ging het super snel met het aanbrengen en had ik eind van de dag geen donkere kringen om mijn ogen. Kortom, een zeer fijne waterproef mascara die zeker wel summerproof is!

Ben jij op zoek naar een goeie waterproef mascara? Dan shop je deze het beste bij notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: