Caudalie Vinofresh Deo Stick review

Caudalie Vinofresh Deo Stick review

De zon begint weer te schijnen, dus we zullen weer wat vaker onze deo stick moeten gaan gebruiken! Ik heb geen last van klotsende oksels, maar ik vind het wel fijn om een beetje bescherming te hebben indien ik begin te transpireren of nare geurtjes ontwikkel onder mijn oksels. Sinds enkele jaren gebruiken ik alleen deo sticks zonder aluminium, maar die kwamen dan vaak in een natte roller vorm. Nu kwam ik deze van Caudalie tegen genaamd de Vinofresh Deo Stick. Een bougie deo stick, wie wilt dat nou niet! Ik ga hem voor je testen & bekijken of het je geld waard is.

vinofresh deo stick review

Tegenwoordig zie je steeds meer deodorants op de markt die clean zijn en minder rare ingrediënten bevatten. Het wordt namelijk steeds meer bekend dat je zweetklieren veel van de producten in je huid kan opnemen en dit kan eventueel voor nare bijwerkingen zorgen. Aluminium werd voorheen in veel producten gebruikt, maar omdat je een deodorant direct op je zweetklieren aanbrengt wil je dit eigenlijk zoveel mogelijk voorkomen. De Caudalie Vinfresh Deo Stick is dus geheel vrij van aluminium, parfum, PEG, siliconen, parabenen en alcohol waardoor zelf de meest gevoelige oksels deze deo stick kunnen gebruiken! De Caudalie Vinofresh Deo Stick bestaat uit 98% uit natuurlijke ingrediënten!

Daarnaast is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled glas en plastic waardoor je ook bewust om gaat met onze planeet.

caudalie vinofresh deo stick review

Maar wat doet de Caudalie Vinofresh Deo Stick nou precies en wat maakt het zich zo anders dan andere deo sticks?

  • geeft je oksels 24uur bescherming
  • geschikt voor alle huidtypes
  • kalmeert en hydrateert de huid
  • Is geheel vegan
  • Geschikt voor zwangere vrouwen en/of borstvoeding
caudalie vinofresh

Nu keek ik enorm uit naar de Caudalie Vinofresh Deo Stick omdat ik de stick overal op Instagram voorbij zag komen. De eerste keer dat ik de deo stick gebruikte was ik meteen verrast hoe fijn de verpakking was. De dop is een draaidop waardoor je het gemakkelijk open en dicht kan maken. Zodra je de dop verwijdert kom je direct bij de stick die je door het draaischijfje onder de stick omhoog kan halen.

Toen ik de dop verwijderde was ik meteen onder de indruk van de heerlijke en frisse geur van de eucalyptus. Het deed me denken aan een keelsnoepje, zo fris rook het! De textuur is enorm ‘nat’ vergeleken met andere deo sticks die ik heb gebruikt, maar dit is mede doordat de stick bestaat op 98% natuurlijke ingrediënten en dus geen rare fratsen erin zitten. De textuur is dus eventjes wennen maar de geur is ook parfum-vrij.

Normaal als ik deodorants gebruik zijn deze anti-transparant sticks, maar deodorants pakken het zweet en geurtjes aan door deze te absorberen. Ik was enorm verrast met hoe fijn en fris mijn oksels aanvoelde de gehele dag door. Er was geen enkel moment dat ik dacht dat er niet genoeg was aangebracht en zelfs mijn kleren bleven ongeschonden door de applicatie.

De mooie stick en heerlijke geur maken het wel fijn om deze deo stick te gebruiken. Daarnaast ben ik ook opgelucht dat de Caudalie Vinofresh Deo Stick bestaat uit 98% natuurlijke ingrediënten en hierdoor minder schadelijk is voor je lichaam.

caudalie vinofresh deo stick review

Als je op zoek bent naar een bewuste keuze voor je deo stick ben je hier aan het juiste adres! De Caudalie Vinofresh Deo Stick is gemaakt uit 100% gerecycled plastic en bevat 98% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is de formule zo veilig dat zelfs zwangere vrouwen deze kunnen gebruiken of tijdens de borstvoeding. Door de vegan formule kan zelfs de meest gevoelige huid deze stick gebruiken. Geen alcohol, siliconen, parabenen, parfum, PEG of aluminium.

Gebruik jij al een aluminium vrije deo stick? Wist jij dat dit slecht voor je huid kon zijn?

Je vindt de Caudalie Vinofresh Deo Stick bij o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: