Chloé Nomade Naturelle eau de parfum review

Chloé Nomade Naturelle eau de parfum review

Als er een geur is die mij zeer heeft verrast dit seizoen, dan is het zeker wel de Chloé Nomade Naturelle eau de parfum. Deze heerlijke verfrissende en sensuele geur is zeker een favoriet van mij, en ik bestel heel veel nieuwe geurtjes dus dat betekend alleen maar goede dingen! Sinds de lancering van de Chloé Nomade geur in 2018 heeft deze collectie al meerdere versies uitgebracht, maar de Nomade Naturelle is een hele speciale. Wil je graag meer weten? Lees dan verder!

De Chloé Nomade Naturelle is de vierde generatie van de Nomade collectie en naar mijn mening één van de beste geuren van deze lijn! De fles is versierd met een leren vlecht en heeft een patroon op de glazen fles langs de randjes. Wat de Nomade Naturelle zo bijzonder maakt is dat de geur geheel 100% natuurlijk is geproduceerd en vegan waardoor elk persoon van deze parfum kan genieten zonder dat daar enige leed aan is onttrokken. De Chloé parfum huis heeft al eerder met hun andere Chloé geuren een natuurlijke parfum gelanceerd, dus ze worden als merk steeds bewuster van een kleine groep mensen die ook van een parfum willen genieten zonder dat daar dierlijke producten aan zijn toegevoegd.

De Chloé Nomade Naturelle eau de parfum komt in drie formaten: 30ml, 50ml en 75ml. Hierdoor heeft iedereen de keuzen hoe groot hij/zij graag de fles wilt aanschaffen. Wel vind ik dat je beter voor een grotere fles kan gaan omdat je dan altijd voordeliger uitkomt met de hoeveelheid product en prijs.

chloé nomade preview

Toen ik de geur voor het eerst gebruikte was ik meteen onder de indruk van hoe speels en verleidelijk de geur was! De eerste indruk die ik kreeg was hoe vrouwelijk, warm, verslavend en zonnig de geur aanvoelde op mijn huid. Het was alsof ik net aankwam in een heerlijke bloemige oase op een zonnige bestemming. Ook blijft de geur enorm lang hangen op de huid en naarmate het langer op de huid zit, hoe zachter de geur wordt.

De noten die deze Chloé Nomade Naturelle zo bijzonder maken zijn: Mirabelle-likeur, fresia, eikenmos, Egyptische jasmijnbloemen, dadels, sandelhout en zachte vanille als belangrijkste geurnoten. Door deze prachtige compositie is de Nomade Naturelle een ware must-have voor dit seizoen.

De noten zijn niet zozeer vernieuwend, maar de combinatie van dadels en Egyptische jasmijnbloemen maakt de Nomade Naturelle zo speciaal en verleidelijk. Het geeft het een poederige en zachte verassing wanneer je het aanbrengt en wordt hierdoor ook heel erg sensueel.

Chloé heeft een nieuwe familielid toegevoegd aan de Nomade lijn, namelijk de Nomade Naturelle eau de parfum. Een geur die 100% natuurlijk en vegan is waardoor iedereen ervan kan genieten. Zelf heb ik alle Nomade geuren geprobeerd, maar deze Naturelle is absoluut mijn favoriet! Door de speciale noten zoals dadels en Egyptische jasmijnbloemen wordt de Nomade Naturelle een unieke en sensuele geur die iedere persoon heerlijk zal gaan vinden.

Heb jij al eens een parfum van Chloé geprobeerd?

Je shopt de Chloé Nomade Naturelle eau de parfum bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: