Bobbi Brown Stroke of Luck Eye Palette review

Bobbi Brown Stroke of Luck Eye Palette review

Dit jaar bracht Bobbi Brown de Stroke of Luck Eye Palette uit die in het teken staat van Lunar New Year. Dit is het nieuwjaar voor de Chinese sterrenbeeld die dit jaar een tijger is. Voor Aziaten zoals ik is het een belangrijk moment van het jaar om het begin van de lente te vieren. Bobbi Brown heeft een prachtige collectie gemaakt met diverse items die in thema van Lunar New Year zijn gemaakt met rode en gouden accenten. Ook benieuwd naar het palette? Lees dan verder!

Elk jaar is het weer een feestje voor mij om te kijken welke beauty merk zich laat meespelen door de hype van Lunar New Year. Voor veel Aziatische landen is het een must-have om dan een speciale collectie te lanceren. In het Westen zie je steeds meer dat grote merken inspelen op dit moment en hiervoor een collectie uitbrengen. Van de Estée Lauder Companies doen veel merken mee zoals een Clinique en MAC Cosmetics.

bobbi brown stroke of luck eye palette

De Bobbi Brown Stroke of Luck Collection bevat meerdere producten, maar ik koos voor de Stroke of Luck Eye Palette omdat het prachtige kleuren bevat die je elke dag kan gebruiken. De Stroke of Luck Collection haalt zijn inspiratie uit de traditionele kleuren die in de Lunar New Year voorkomen: goud en rood. Rood betekent ‘geluk’ en goud voor ‘welvaart’. Dat zijn de kleuren die hele tijd terug komen in de prachtige verpakking van Bobbi Brown Stroke of Luck Collection.

De verpakking heeft een stevige finish met een subtiele gouden glans in het design. Wanneer je het palette opent zit er een fijne grote spiegel in met 5 oogschaduw poeders. De poeder verlopen van licht naar donker waardoor je ze makkelijk in stappen kan gebruiken om de intensiteit van je look te vergroten. Daarnaast zit er een mix van matte, metallic, chrome en shimmer poeders in het palette waardoor je diverse looks kan maken: van dag tot aan een avondje uit.

bobbi brown
  • Damask Ball: shimmer, is een subtiele licht roze all-over-the-lid kleur
  • Champagne Toast: metallic, een prachtige gouden poeder die super intens is
  • Peach Blossom: een mooie zacht roze kleur die wel moeilijk op te bouwen is
  • Midnight Walk: chrome metal, een intens bijna rode poeder
  • Fever Dream: chrome metal, een vorige rode/oranje

De poeders hebben allemaal een fijne zachte textuur en zijn makkelijk met elkaar te combineren. Alleen de kleur Peach Blossom was wat lastiger om de intensiteit ervan te verhogen omdat de poeder nogal chalky aanvoelde en lastig te blenden was op de huid.

Als je op zoek bent naar een mooie alledaagse oogschaduwpalette, dan moet je stoppen met zoeken! Deze Bobbi Brown Stroke of Luck Eye Palette bevat 5 prachtige kleuren die voor elke dag gebruikt kunnen worden. Mix ze allemaal of kies 2-3 kleuren voor een mooie look. De poeders voelen zacht aan en zijn makkelijk te blenden op de huid. Naast de mooie kleuren komen ze ook in diverse finishes: van matte, metallic tot aan shimmers!

Heb jij al eens de oogschaduwpalette van Bobbi Brown uitgeprobeerd?

Je shopt Bobbi Brown via Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: