Armani Si Eau de Parfum review

Armani Si Eau de Parfum review

Ben jij al bekend met Armani Sì Eau de Parfum? Ik denk dat iedereen ondertussen deze geur wel kent of heeft geroken. Net als veel andere succesvolle parfums komen ze vaak in meerdere varianten. De Armani Sì heb ik zeker wel eens geprobeerd, maar nog niet in de originele vorm van Sì Eau de Parfum. Het werd daarom eens tijd om deze parfum uit te proberen en voor jullie te reviewen!

Zover ik het weet zijn er momenteel 5 verschillende varianten van de Armani Sì parfum. Bij de eerste geur kwamen ze al snel achter dat het met open armen werd ontvangen en werd de parfum collectie uitgebreid met nieuwe geuren. De Armani Sì werd gelanceerd in 2013 en werd door Christine Nagel gecreëerd.

Armani Sì Eau de Parfum

De Armani Sì Eau de Parfum komt in 3 formaten: 30ml (€58,70), 50ml (€74,50) en 100ml (€101,30). Zelf haal ik altijd een 50 of 100ml omdat je dan meer uit je geld haalt, maar een kleine kans dat je het helemaal op maakt. Tenminste, ik heb zoveel geuren dat ik nauwelijks wat op kan maken.

De fles komt in een doorzichtige glazen fles, in tegenstelling tot de andere Si flessen die allemaal een rode of roze frosting fles hebben. Op de fles zit de iconische zwarte dop van de Si lijn erop die een asymmetrische vorm heeft en hierdoor toch heel uniek en luxe oogt.

De geur Si betekend ‘ ja’ in het Italiaans en geeft je vrijheid en ja tegen jezelf en alles wat je graag wilt doen in het leven. Je hebt misschien ook wel de reclame spotjes gezien van Cate Blanchett die in een rode jurk door de supermarkt loopt: dat is de energie die je krijgt van het dragen van deze geur. Door de bloemige mix maar krachtige basis noten kan je de hele wereld aan!

Topnoten Bergamot, Vanille, Aalbes

Hartnoten Roos, Freesia, Patchuli

Basisnoten Orcanox, Muskus

Armani Sì Eau de Parfum

Ik ben al echt dol op de andere Si geuren van Armani, dus ik was enorm benieuwd naar de Eau de Parfum van deze lijn. De eerste keer dat ik het gebruikte was het een donkere en natte dag. Ik bleef die dag de hele dag binnen zitten en werken achter mijn bureau waardoor ik de hele dag optimaal de geur kon blijven testen en de noten kon ruiken. Wat mij meteen opviel bij het aanbrengen van de geur was dat het een fruitige opening had met een crispy twist.

Na enkele minuten komen de bloemige geuren naar boven die het een zachte ervaring geven. Rozen en patchouli komen voor mij duidelijk naar boven en maakt het zeer aanwezig in de ruimte. Het doet mij een beetje denken aan een Flowerbomb of een La Vie Est Belle.

Na enkele uren hou je een warme geur achter die nog wel een subtiele hint heeft van de zachte noten, maar gemixt met musk. Ik vind zelf dit de meest lekkere fase omdat de geur lang blijft hangen en de rozen nog wel duidelijk terug te vinden zijn in deze fase.

Armani Sì Eau de Parfum review

Iedereen heeft wel eens de Armani Si voorbij zien komen, want er zijn momenteel zoveel varianten. De Armani Si Eau de Parfum was de eerste die in 2013 werd gelanceerd en daarna niet meer weg te slaan was bij de mensen. Deze heerlijke geur heeft een fruitige opening die eindigt met een rozen twist en warme noten.

Deze geur is absoluut geschikt voor de vrouwen die wel houden van een uitdaging: het is namelijk een opvallend geur die goed te ruiken is van een afstand, het zal hoofden doen omdraaien. Daarnaast blijft de geur enorm lang zitten waardoor je extra lang van kunt genieten.

Heb jij al de Armani Sì Eau de Parfum geprobeerd?

Shop de Armani Sì Eau de Parfum en andere parfums via Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: