Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend

Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend

Het is alweer bijna het einde van 2021, dus je lichaam kan wel een heerlijke verwennerij gebruiken zoals de Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend (een hele mond vol)! Deze heerlijke body oil is precies wat je nodig hebt om je droge huid te voeden tijdens deze koude dagen om je heerlijk tot rust te brengen. Als er iets is aan mijn lichaam wat ik niet goed verzorg en bijhoud, is het wel mijn lichaam. Daarom is een heerlijke body oil een ware must have voor mij, vooral tijdens deze dagen. Ben jij benieuwd of deze Elemis Body Oil Blend iets voor jou is? Lees dan verder!

Elemis heeft prachtige producten in hun lijn zitten die ieder nauw betrokken zijn met natuurlijke ingrediënten uit de natuur zoals bloemen. De Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend is een prachtig voorbeeld daarvan waarbij de Japanese Camellia bloesem wordt gebruikt om deze body oil te kunnen creëren. Bloemen worden al eeuwen lang in huidverzorgingsproducten gebruikt omdat ze een relaxende sfeer creëren en hierdoor ook goede invloeden hebben op het menselijk lichaam.

Wat is de Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend?

De naam zegt het al: het is een bodyolie, maar het is veel meer dan dat alleen! De Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend kan ook gebruikt worden op je nagels en haar en zelfs als haarconditioner gebruikt worden. Deze multifunctionele bodyolie is zeer geliefd bij zwangere vrouwen omdat het striae voorkomt en de huid goed verzorgt. Maar wat doet de bodyolie allemaal voor je huid?

  • gaat striae tegen tijdens de zwangerschap
  • hydrateert de huid diep en verzacht de oppervlakte
  • door de hoge kwaliteit olie en ingrediënten laat de olie geen vettig laagje achter op de huid
Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend

Wat maakt de Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend zo bijzonder?

Het bevat vitamine E wat de huid doet beschermen tegen vrije radicale en de huidbarriere ondersteunt. Daarnaast zorgt vitamine E ervoor dat je huid minder snel verbrandt in de zon én beperkt het de schade die uv-straling aan je huid kan toebrengen.

Amandelolie is een heerlijke olie voor de huid die rijk is aan vitamine A, B en E. De olie voedt, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, hydrateert én kalmeert de huid. Ook voor je haar is amandelolie geschikt: het voorkomt droog en dof haar. Hierdoor is de Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend geschikt om ook al scalp en haar product te gebruiken, enorm handig dus!

Japanse Camellia Olie, ook wel Tsubaki Olie of Theezaadolie genoemd, is rijk aan plantencollageen, hydrateert tot diep in de huid en is een rijk verzorgingsproduct voor je haar. Deze olie wordt koudgeperst van de zaadjes van de Yabu-Tsubaki plant (CamelliaJaponica), familie van de tea tree plant.

Hoe breng je het aan? Indien het op het lichaam wordt aangebracht wordt er geadviseerd om direct na het douchen de olie aan te brengen op een vochtige huid. Warm de olie op tussen je handen door deze te wrijven en breng het aan op het lichaam. Voor zwangere vrouwen is het fijn om deze direct op de striae op buik aan te brengen. Voor het haar kan het als haarolie gebruikt wordt of als haarconditioner om de haar te hydrateren en te herstellen.

Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend review

Maar hoe ervaarde ik de Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend zelf? Ik moet eerlijk bekennen dat mijn lichaam nooit goed wordt verzorgt, op het wassen na dan. Ik haat het gevoel van een laagje product op mijn lichaam en vooral als het gaat plakken aan mijn kleren en lakens. Vandaar dat deze bodyolie wel iets was wat ik graag wou uitproberen.

Ik was in eerste instantie vrij verrast over hoe groot het flesje was (100ml) voor een bodyolie. Naar mijn mening is dat vrij groot en ga ik er dus vanuit dat deze een lange tijd meegaat. De fles is een matte rode fles met een eigenaardige dop erop. Op het begin had ik wat moeite met de dop maar het is een simpele draai dop met een kleine opening, je kan de olie er dus uit schudden.

De geur was meteen iets wat ik opmerkte: een zachte romige rozen geur die absoluut niet te sterk ruikt. Mensen met een gevoelige neus zullen deze geur dus zeker waarderen. Toen ik het eerste testte op mijn hand was de olie wat lichter dan andere oliën waardoor het sneller uit mijn hand liep. De textuur was enorm zacht toen ik het uitsmeerde, maar hoe voelt het aan op mijn vochtige lichaam?

Na het douchen had ik me niet afgedroogd met de handdoek, maar pakte direct de bodyolie erbij. Met een scheutje op mijn hand begon ik de olie op te warmen en deze op mijn armen en benen aan te brengen. Doordat mijn lichaam nog warm is na het douchen ging de olie direct de huid in en had ik geen last van een vies vettig laagje. Mijn benen hebben nog nooit zo zacht aangevoeld en ogen enorm gezond (geen droge scheurtjes meer op mijn kuiten). Mijn armen hadden iets meer tijd nodig om in te trekken maar na een poosje waren deze ook zacht en gehydrateerd.

Ben je op zoek naar een fijne lichaamsverzorging maar hou je niet van een plakkering gevoel? Dan is een bodyolie een uitkomt voor jou! De Elemis Japanese Camellia Body Oil Blend is een heerlijke multifunctionele olie die zowel voor het lichaam als je haar en nagels gebruikt kan worden. Het hydrateerd en verzacht te huid zonder een vettig laagje achter te laten. Enorm fijn voor zwangere vrouwen die last hebben van striae!

Heb jij wel eens een bodyolie gebruikt?

Je shop alle Elemis producten via Notino.n

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: