Bobbi Brown Love & Go Set review

Bobbi Brown Love & Go Set review

Bobbi Brown heeft een prachtige geschenkset gecreëerd, namelijk de Bobbi Brown Love & Go Set. Nu kerst en Sinterklaas bijna voor de deur staat is het tijd om cadeautjes in te slaan en het perfecte moment is tijdens Black Friday. Ik vertel je vandaag waarom de Bobbi Brown Love & Go Set het perfecte cadeau is!

Het blijft altijd lastig om een goed cadeau te halen voor iemand, maar een geschenkset is altijd leuk om te geven! Niet alleen zijn ze mooi en groot, maar ook super voordelig en bevat vaak meerdere producten. Nu was ik op zoek naar een mooie geschenkset waar je ook echt iets aan hebt, zo doende stuitte ik op deze geweldige set van Bobbi Brown genaamd Love & Go Set.

bobbi brown love & go set

De Bobbi Brown Love & Go Set is een prachtige geschenkset met producten die in een schattige Bobbi Brown branded pouch zitten. De pouch heeft een rozenblaadjes patroon waardoor het een luxe en schattige uitstraling heeft en bij iedereen geliefd zal zijn. De gouden rits gaat over de hele kant van de pouch open waardoor er veel spulletjes in kunnen.

Maar wat zit er in deze Bobbi Brown Love & Go Set? Het bevat 1 fullsize, 2 mini deluxe en één travel size mini Bobbi Brown producten die voor een frisse en gezonde look zorgen:

  1. Long-Wear Cream Shadow Stick in de kleur Golden-Pink (mini deluxe): één van de populaire Bobbi Brown producten zijn de cream shadow sticks van hen. Ze zijn enorm makkelijk te gebruiken, komen in diverse kleuren en blijven lang zitten. Ik heb al eens eerder deze sticks gebruikt en ze zijn super gebruiksvriendelijk. De kleur Golden-Pink is universeel en zal bij iedereen staan.
  2. Smokey Eye Mascara (fullsize): ik gebruik al jaren geen mascara meer omdat ik vooral nepwimpers gebruik en mijn wimpers zakken altijd meteen naar beneden als ik wel eens mascara gebruik. Het is een mooie fullsize item voor deze geschenkset en denk ook geschikt voor iedereen die dagelijks mascara aanbrengt.
  3. Crushed Lip Color in de kleur Babe (mini deluxe): wauw, wat een prachtige kleur is dit! Deze mini lipstick is super schattig en perfect als je een avondje uit gaat en alleen een mini clutch bij je hebt. De lipstick is enorm gepigmenteerd en geeft een mooie finish die niet uitdroogt.
  4. Soothing Cleansing Oil (travel size): een cleansing oil is dé perfecte stap om je make-up te verwijderen. Ik doe altijd een double cleansing waarbij ik eerst met een olie of balm mijn make-up verwijdert en daarna een op waterbasis reiniger gebruik om de laatste restjes te verwijderen.
bobbi brown love & go set

De Bobbi Brown Love & Go Set is verkrijgbaar voor €38,90 bij Notino.nl, wat een redelijke prijs is als je kijkt wat je allemaal krijgt! De fullsize mascara is normaal al rond de €26,- en met de andere mini’s en mooie pouch heb je zeker een goede deal met deze set. Daarnaast is de pouch zeer hoog afgewerkt en voelt het enorm luxe aan. Die zal ik zeker vaker gebruiken als etui voor mijn make-up voor onderweg of om mijn tampons en maandverband in te bewaren in mijn tas (ja, ik heb altijd een voorraad bij me voor noodgevallen).

Een geschenkset is altijd een mooi cadeau om te geven, zeker nu voor Sint en de kerst periode. Ze bevatten altijd een mooie combinatie van producten en soms heb je geluk zoals bij de Bobbi Brown Love & Go Set waarbij je een prachtige pouch erbij krijgt.

Nu heeft Notino.nl weer mooie deals eraan komen tijdens Black Friday, dus hou hun website zeker in de gaten om al jouw cadeaus in te slaan voor de feestdagen!

Wat is jouw favoriete Bobbi Brown product?

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: