Theelichtjes voor een herfst sfeer

Theelichtjes voor een herfst sfeer

Creëer meer sfeer in je huis met de geurtheelichtjes van Kringle Candle & Country Candle die ook nog eens een heerlijke geur geven! Ik heb altijd alleen maar grote geurkaarsen in huis, maar soms heb ik zin om eens af te wisselen of om geuren met elkaar te mixen. Dan is dit de perfecte manier om meerdere geuren door je huis te verspreiden! Ook fijn als je snel uitgekeken raakt op een geurkaars en alleen maar even snel iets wilt aanzetten. Wil jij weten welke geurtheelichtjes mijn favorieten zijn? Lees dan verder!

Met geurtheelichten creëer je een heerlijke herfst sfeer in je hele woning! Ik heb altijd het probleem met geurkaarsen dat ze 1) niet mooi branden in een pot 2) de lont scheef gaat zitten 3) het laatste beetje wax niet wilt opbranden. Sommige geurkaarsen zijn wel tussen de 30 en 50 euro, dan kan ik wel heel geïrriteerd zijn als ze niet mooi opbranden. Maar met de geurtheelichtjes heb je nooit meer die ergernis, want na enkele uren zijn ze al opgebrand en kies je weer een nieuwe kaars uit!

country candle

Ik nam een kijkje op de Notino webshop en zag allerlei diverse geurtheelichtjes staan, dus heb maar direct 4 geselecteerd die mij meteen aanspraken. Natuurlijk zijn ze allemaal in de herfst sfeer zodat je lekker een warm gevoel krijgt wanneer je ze aansteekt. Ik heb drie theelichtjes gekozen van het merk Country Candle en de laatste is van Kringle Candle. De theelichtjes zijn groter dan de normale als je ze vaak in een pak van 12 of 24 stuks haalt, dus je kan zeker langer van genieten. Daarnaast komen ze met een deksel waardoor de geur langer goed blijft en je deze ook tussendoor netjes kan bewaren en wegstoppen zonder dat ze worden aangetast.

geurtheelichtjes country candle kaars

Country Candle, Coffee Shop bevat de heerlijke noten van een verse kop koffie als je in een drukke lunchroom zit rond lunchtijd. Het heeft een zoete aroma waardoor het een caramel twist heeft en ook een beetje vanille. Voor mijn gevoel is deze wel iets te zoet voor mij omdat de caramel wel overheersend is, het is bijna geen koffie geur meer helaas.

Country Candle, Gingerbread Latte heeft een kruidige aroma en ruikt beetje zoals speculaas. Gingerbread heeft voor mij persoonlijk altijd beetje verschillende geuren, dus ik kan het niet direct herkennen. Wel merk je dat het kaneel, vanille en een beetje koffie geur heeft. Deze zal ik sneller aansteken dan de Coffee Shop!

Country Candle, Warm & Fuzzy is een hele speciale omdat het echt een klassieke woonkamer gevoel heeft. Een beetje houtachtig, alsof je een weekje op vakantie bent in een houthakkers huisje! Daarnaast bevat het ook warme noten waardoor het weer heel huiselijk aanvoelt. Niet direct een favoriet voor mij tijdens de herfst maar misschien wel in het voorjaar.

Kringle Candle, Comfy Sweater is denk ik wel de minst lekkere. Ik had verwacht dat die warm en zwoel zal ruiken zoals naar hout of een beetje spice maar dit ruikt enorm fris, beetje te fris. Het ruikt eigenlijk naar wasmiddel, en dan ook geen lekkere. Ik kan vrij weinig hierover zeggen want als kaars vind ik het wel okay, maar had anders verwacht bij de naam Comfy Sweater

Geurtheelichtjes zijn super handig als je even snel een kaars wilt opbranden voor een kortere periode. Bij grote kaarsen moet je ze namelijk enkele uren laten branden zodat je kaars geen ‘tunneling’ krijgt waardoor hij lelijk opbrand. Daarnaast zijn geurtheelichtjes ook enorm fijn omdat je ze lekker makkelijk kan afwisselen en zelfs mixen om diverse sferen in je huis te creëren!

Gebruik jij liever theelichtjes op een grote kaars in je huis?

De geurtheelichtjes zijn o.a. verkrijgbaar bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: