Mugler Alien Goddess eau de parfum

Mugler Alien Goddess eau de parfum

Heb je ook Mugler Alien geprobeerd? Het bekende paarse flesje? Die was mijn absolute favoriet! Nu heeft Mugler Alien Goddess eau de parfum uitgebracht die een vernieuwd versie is en even heerlijke is als de originele. Niet alleen komt het weer in het wel bekende design flesje, maar is de geur weer een ware must-have en zal het veel mensen doen omkeren. Benieuwd of deze geur iets voor jou is? Lees dan verder!

Mugler weet goed hun best seller uit te melken. Van de Alien zijn er minstens 5 varianten die ik ken die zijn uitgebracht onder dezelfde naam maar vaak met een limited edition flesje of een andere touch. Wist je dat de Mugler Alien al jaren in de top 10 staat van favoriete geuren voor vrouwen? Vandaar dat Mugler verder drijft op het succes van deze geur!

Mugler Alien Goddess eau de parfum review

Met de nieuwste Mugler Alien Goddess wilt Mugler een nieuw publiek trekken, namelijk Generation-Z. Voor de tv-commercial hebben we Willow Smith ingezet, de dochter van Will Smith. Zij is de spokeperson voor deze geur en geeft het een edgy uitstraling. Met de Alien Goddess wilt Mugler een andere kant van je laten zien die uniek en mysterieus is. De kracht van elke vrouw naar voren brengen.

Net als bij de originele Mugler Alien hebben ze bij de Alien Goddess een prachtige mix van warme en frisse noten gemaakt waardoor het een mysterieus spel is wanneer je het aanbrengt

  • Top noten: kokos water en bergamot
  • Midden noten: jasmijn en heliotrope
  • Basis noten: bourbon vanille en cashmeran
Alien Goddess eau de parfum review

De fles heeft een prachtige design, dezelfde als alle andere Alien geuren van Mugler alleen nu in een mooi goud jasje. Het heeft een vorm van een diamand en is van meerdere kanten geslepen waardoor er een mooie licht inval is wanneer je het flesje tegen het licht houd. De dop (die vast zit) heeft een doorzichtige cap en doet me denken aan een astronauten helm waardoor het een beetje alien vibes geeft. Zelf vind ik het gouden niet erg passen bij Alien zoals de originele paarse flacon, maar het is wel een goede kleur om het nieuwe jongere publiek kennis te laten maken met het merk.

Het is lastig om deze goed te reviewen omdat ik zelf een enorme fan ben van de paarse Mugler Alien! Die heb ik jaren lang gebruikt en kreeg er altijd complimenten over. Nu probeer ik wat verder weg van te staan en objectief naar de Alien Goddess te kijken.

Op het eerst ruikt de Mugler Alien Goddess vrij fris, dat zal wel de bloemige noten zijn zoals de jasmijn met een hint van de kokos water om het een frisse twist te geven. Ik snap waarom ze hiervoor hebben gekozen omdat het een save-choice is en iedereen dit wel lekker gaat vinden! Na opgeveer 10 minuten komen de wat warmere noten naar voren waarbij de bourbon vanille heel erg aanwezig is. Dit is mijn favoriete moment van het luchtje: the after effect.

De geur blijft enorm goed hangen en wordt niet muffig na een langere tijd. Het heeft nog steeds een mysterieuse aura erom heen hangen, iets waardoor mensen gaan denken: wat heeft zij op? Naar mijn mening is dit een geweldige geur voor het najaar, dus ze hebben de perfecte timing gekozen om het geurtje nu te lanceren.

Voor de jongere Generation-Z zie ik dit wel als een stap naar een wat meer volwassen geur, als je begint te daten of naar de middelbare school toegaat. Het is een universele geur en totaal niet iets wat heel erg persoon gebonden is. Ik denk dat iedereen deze geur heerlijk gaat vinden en een goeie match zal zijn op de huid vanwege de juiste noten die zijn gekozen hiervoor.

Mugler Alien Goddess eau de parfum review

Met de nieuwste Mugler Alien Goddess weet Mugler zeker wel de aandacht te trekken. Hierdoor zullen zij een nieuwe generatie bereiken die nog niet bekend is met het paarse Mugler Alien geurtje, dankzij Willow Smith die nu ook in de nieuwe reclame spotje meespeelt voor het merk.

De geur zelf is nog even verassend als het originele, alleen meer toegankelijk door iedereen door de frisse noten van kokos water en jasmijn. Nog steeds blijft het een favoriet van mij en ik kan zeker iedereen aanraden om deze eens te testen!

Heb jij een Mugler geurtje of heb je andere parfums die heel erg op de Alien Goddess doen lijken?

Je shopt de nieuwste Mugler Alien Goddess eau de parfum bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: