NYX Professional Makeup wenkbrauwpotlood review

NYX Professional Makeup wenkbrauwpotlood review

Als er één product is die ik meerdere keren per jaar opnieuw koop, dan is het de NYX Professional Makeup wenkbrauwpotlood! Ze hebben meerdere versies maar ik gebruik altijd de Fill & Fluff en de Precision Brow Pencil. Deze twee samen creëren een prachtige wenkbrauw look die zowel naturel als super shaped gebruikt kunnen worden. Ben jij benieuwd of jij deze NYX Professional Makeup wenkbrauwpotloden moet aanschaffen en hoe je ze het beste kut gebruiken? Lees dan verder!

NYX Professional Makeup staat bekend als een toegankelijke make-up merk waar je alles kunt bestellen van hoge kwaliteit. Make-up artiesten gebruiken graag hun producten omdat ze veel kleur hebben maar ook diverse varianten van bepaalde lijnen waardoor je voor ieder wat wils kunt vinden. Ik denk dat ze zelf van de wenkbrauwpotlood al meer dan 4 varianten hebben!

NYX Professional Makeup wenkbrauwpotlood
NYX Professional Makeup wenkbrauwpotlood fill & fluff

NYX Professional Makeup Fill & Fluff

De NYX Professional Makeup Fill & Fluff wenkbrauwpotlood is een draai pen met aan de ene zijde het product en de andere kant een mooie uitkam borstel. Het product is gevormd in een handige driehoek formaat waardoor je bij elke strook een grote oppervlakte bedekt. Het uitkam borstel lijkt bijna op een tandenborstel: door de fluffy haartjes word het product goed en zacht verspreid en creëert het meer een vollere look dan alleen maar harde strepen. Vandaar de naam Fill & Fluff!

Zelf vind ik dit hét ideale wenkbrauwpotlood omdat je binnen enkele minuten je wenkbrauwen al hebt ingevuld en niet veel product nodig hebt om ze in te vullen, want de borstel verspreid het product mooi egaal zonder dat je teveel weghaalt. Daarnaast zijn de kleuren ook perfect die ze hebben, zelf gebruik ik Ash Brown.

Precision Brow Pencil

NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil

Ben je meer op zoek naar een perfecte shape wenkbrauw met een mooie afwerking? Dan is de NYX Professional Makeup Precision Brow Pencil iets voor jou. De naam zegt het al: een precieze applicatie dankzij de puntige penceel waardoor je mooie strokes kunt maken om een illusie van haartjes te creëren. Aan de andere zijde zit er een normale borstel met harde haartjes die het product en je haartjes uit kamt.

Ik gebruik de Precision Brown Pencil meestal in combinatie met de Fill & Fluff om mijn littekens op te vullen of om de zijkanten wat meer te definiëren. Die kunnen soms beetje rommelig zijn, en dan vind ik het wel zo mooi om daar een strakke lijn neer te zetten.

NYX wenkbrauwpotlood
NYX Professional Makeup wenkbrauwpotlood

Zoals je kan zien zijn de Precision Brow Pencil en de Fill & Fluff heel erg verschillend van vorm: wil je voor een strakke look gaan? Pak dan de Precision Brow Pencil. Toch voor een meer vollere look gaan die snel is gevuld? Dan is de Fill & Fluff ideaal! Natuurlijk kan je ze ook samen gebruiken.

Niet alleen zijn deze wenkbrauwpotloden enorm fijn in gebruik, ze blijven ook nog eens heel goed zitten. Zelf heb ik een enorm vettige huid, en zelfs dan zitten mijn wenkbrauwen nog aan het einde van de dag. De pigmentatie van de penselen zijn ook fijn waardoor je alleen maar een beetje nodig heb. Bij dagelijks gebruik vervang ik de potloden om de 3 maanden.

Het vinden van de juiste wenkbrauwpotlood kan soms zwaar zijn, maar gelukkig gebruik ik sinds twee jaar altijd de potloden van NYX Professional Makeup. Ze zijn betaalbaar en kwalitatief zeer goed! Ik gebruik de Fill & Fluff voor een vollere look en de Precision Brow Pencil om het netjes af te werken. De kleur Ash Brown is een perfecte match voor mij en ik gebruik dan eigenlijk ook niets anders meer voor mijn wenkbrauwen!

Ben jij benieuwd geworden naar de potloden? Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: