La Roche-Posay Hyalu B5 Serum review

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum review

Een veel gevraagde review: de La Roche-Posay Hyalu B5 Serum. Toen ik het product ging unboxen op mijn Instagram kreeg ik direct de vraag of ik een review over kon schrijven. Veel van mijn volgers zijn een grote fan van La Roche-Posay, maar ik bied te weinig aandacht aan zulke apotheek merken. Vandaar dat het tijd was om het eens goed uit te testen en mijn ervaring met jullie te delen!

La Roche-Posay heeft diverse lijnen die zijn gericht op verschillende huidproblemen. De Hyalu B5 lijn is gefocust om anti-aging verschijnselen aan te pakken en een huid die soms gevoelig kan zijn. De twee ingrediënten die veel terugkomen in deze lijn zijn Hyaluronzuur en vitamine B5 die helpen de huid gehydrateerd te houden en te herstellen. Daarom zijn de hyaluronzuurserum nu zo populair!

Hyalu B5 Serum review

Wat doet de La Roche-Posay Hyalu B5 Serum?

Hyalu B5 Serum helpt de huid met het direct herstellen van veerkracht, soepelheid en geeft een gezonde frisse uitstraling. Rimpels en fijne lijntjes zijn verminderd. De huid lijkt meer volume te hebben.

Wanneer kan je het aanbrengen?

Je kan het zowel ‘s ochtend als ‘s avonds aanbrengen op de huid.

Hoe breng je het aan?

Gebruik de pipet en breng de gewenst hoeveelheid aan op je gezicht. Let op: houd de pipet weg van je huid om vervuiling tegen te gaan!

Textuur

De textuur van de Hyalu B5 Serum is een licht lotion gevoel die snel intrekt in de huid. Het plakt niet en is makkelijk uitsmeerbaar.

Ingrediënten

AQUA / WATER • GLYCERIN • ALCOHOL DENAT • PROPYLENE GLYCOL • PANTHENOL • PENTYLENE GLYCOL • DIMETHICONE • PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES • PPG-6-DECYLTETRADECETH-30 • GLYCERYL ISOSTEARATE • MADECASSOSIDE • SODIUM HYALURONATE • AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE • DISODIUM EDTA • HYDROLYZED HYALURONIC ACID • CAPRYLYL GLYCOL • CITRIC ACID • XANTHAN GUM • BUTYLENE GLYCOL • TOCOPHEROL • PHENOXYETHANOL • PARFUM /FRAGRANCE

Hoe was mijn ervaring met de La Roche-Posay Hyalu B5 Serum?

Ik was enorm benieuwd of het iets voor mijn huid deed omdat ik nu bijna 29 ben en wel wat extra’s kan gebruiken tegen veroudering. Daarnaast heb ik een vochtarme huid en kan het dus wel een boost gebruiken.

De eerste keer dat ik de serum gebruikte was ik enorm onder de indruk van de textuur: bij sommige hyaluronzuur serums kan de textuur enorm waterachtig zijn, maar die van La Roche-Posay was iets iets dikker waardoor het aanbrengen gemakkelijk ging (en glijd het niet direct weg van je huid). Het product zelf heeft een kenmerkende geur van hyaluronzuur maar gee toegevoegde parfum.

Wanneer je het op de huid aanbrengt merk je direct dat je huid het serum ‘opdrinkt’, het gaat enorm snel! Mijn huid voelt direct zacht aan & plumpy. Zelf heb ik een zeer vettige huid, maar ik merk niet dat mijn huid meer gaat glimmen door deze serum.

La Roche-Posay Hyalu B5

Ik heb de La Roche-Posay Hyalu B5 Serum nu zo’n 3 weken getest en ik merk dat mijn huid meer voller oogt en minder grauw! Daarnaast heb ik ook last van mijn huid sinds ik ben gestopt met de pil, maar door deze serum is mijn huid enorm gaan kalmeren en heb ik minder plekjes gekregen op mijn gezicht en nek.

Je zal het meeste verschil merken wanneer je de serum overdag gaat gebruiken, want je ziet meteen dat je makeup beter blijft zitten op je huid en dat de huid meer kleur krijgt doordat het goed gehydrateerd is.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum review

Hyaluronzuur is een ingrediënt die veel terug te vinden is in huidverzorgingsproducten omdat het de huid extreem goed hydrateert, de huid doet herstellen en rimpels tegen gaat. Daarom dat de La Roche-Posay Hyalu B5 Serum de laatste tijd zoveel aandacht heeft gekregen!

Ik kan het iedereen aanraden om de La Roche-Posay Hyalu B5 te proberen want 1) het is super betaalbaar 2) hyaluronzuur is een ingredient die iedereen kan gebruik in zijn/haar routine en daadwerkelijk ook bijdraagt aan de conditie van je huid 3) elk huidtype kan dit gebruiken.

Gebruik jij al hyaluronzuur in je routine?

Je kan de La Roche-Posay Hyalu B5 Serum bestellen bij Notino.nl

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: