Clarins Total Eye Lift Oogcreme

Clarins total eye lift

Als er iets grandioos is verandert in mijn routine, dan is het wel de Clarins Total Eye Lift Oogcreme. Sinds enkele weken ben ik weer begonnen met het gebruiken van een oogcreme, want een lange tijd dacht ik dat dit geen effect had voor mij. Maar nu ik deze van van Clarins enige tijd gebruikt zag ik toch écht wel een verschil! Benieuwd wat deze oogcreme voor mij heeft gedaan? Lees dan verder!

Waarom heb je een oogcreme nodig? De huid rondom je ogen zijn enorm gevoelig en dun waardoor lijntjes en opgezwollen ogen sneller kunnen ontstaan door emoties zoals huilen, lachen en slecht slapen. Daarom is het belangrijk om voor de huid rond je ogen een andere creme te gebruiken dit vaak wat meer voedende ingrediënten heeft dan je normale creme. Ook het aanbrengen van je oogcreme gaat soms op een wat andere manier.

De Clarins Total Eye Lift Oogcreme doet wonderen volgens Clarins:

  • strijkt diepe rimpels en fijne lijntjes glad 
  • bestrijdt tekenen van huidveroudering
  • vermindert donkere kringen onder de ogen
  • elimineert zwellingen 
  • verheldert de oogcontouren

De mooie rode verpakking is direct iets wat je aandacht pakt: door de fel rode en metallic finish fles is het een ware must have op jouw salon tafel. De oogcreme zelf komt in een handige pomp verpakking om je product zo vers mogelijk te houden en dat het niet in aanraking komt met lucht of bacteriën. Bij open potjes of producten waar je een lepel gebruikt heb je alsnog de kans dat je product minder actief wordt doordat het met de open lucht in aanraking komt. Dus als je een duur product aanschaft heb je het liefst dus een pomp of een pipet!

clarins total eye lift oogcreme

Nu is het tijd om het uit te testen! Wanneer ik de Clarins Total Eye Lift voor het eerst gebruikte was ik beetje geïrriteerd aan de hoeveelheid product dat eruit komt. Wanneer je 1x pompt komt er al een grote hoeveelheid uit het flesje, meer dan eigenlijk nodig is. Ik probeer momenteel dus de pomp goed te beheersen zodat ik maar een kleine hoeveelheid eruit krijgt, maar dat lukt niet altijd.

De textuur van de oogcreme voelt enorm zacht aan, bijna zoals fluweel! Een luchtige lotion dit makkelijk uitsmeerbaar is, anders dan andere oogcremes die soms dik aan kunnen voelen op de huid. Door de textuur is het makkelijk te verspreiden rondom je ogen en voelt het lekker licht aan op de huid. Enorm geschikt om het dus ook overdag te gaan gebruiken, want de creme zorgt er o.a. voor dat je make-up ook mooier gaat ogen onder je ogen!

De creme heeft niet echt een geur maar ruikt ook niet onaangenaam. Wanneer ik de oogcreme aanbreng voelt de huid direct verfrissend aan. Meestal gebruik ik mijn oogcreme alleen in de avond en merk ik direct in de ochtend dat de huid rondom mijn ogen verfrissen oogt: minder opgezwollen en egale teint. Ik kan nog niet zeggen of het iets heeft gedaan met mijn fijne lijntjes, want dat heeft wat meer tijd nodig. Maar het heeft daadwerkelijk bijgedragen aan de zwellingen en de donkere teint onder mijn ogen. Denk eraan: als je een nieuw product gebruikt moet je het minstens 4 weken gebruiken om effect te kunnen zien!

clarins total eye lift

Een oogcreme lijkt misschien niet als een essentieel product, maar zodra je ermee begint zul je resultaten gaan boeken! Zo begon ik de Clarins Total Eye Lift te gaan gebruiken en binnen enkele weken zag ik al verschil rondom mijn ogen: minder zwellingen en de teint oogde meer egaler dan voorheen. De fijne lijntjes waren nog wel zichtbaar, maar dat heeft wat meer tijd nodig. De fijne fluweelachtige textuur maakt het aanbrengen makkelijk omdat het snel verspreid op de uit en het plakt niet. Ideaal om dus ook voor overdag te gaan gebruiken.

Is de Clarins Total Eye Lift een product die op opnieuw zou aanschaffen? Zeker! Je kan nooit te vroeg beginnen met anti-aging producten, en nu ik tegen de 30 ga is het wel echt nodig voor mij. Alles aan het product is fijn: van de textuur tot aan het resultaat na enkele weken. Enige nadeel is dat er vrij veel product uitkomt wanneer je 1x op de pomp drukt.

Ben je op zoek naar een oogcreme? Shop ze dan bij Notino.nl!

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: