Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover review

Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover review

Met de Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover heb je in één slag een verhelderende oogopslag! De nieuwe versie van de oh zo bekende Touche Éclat van Yves Saint Laurent is nu beschikbaar in een gepigmenteerde variant voor extra dekking, iets wat iedereen wel kan gebruiken. Ik ga de test aan en vergelijk de nieuwe High Cover met de bestaande Touche Éclat versie. Benieuwd of ze veel van elkaar verschillen en welke jij nodig hebt? Lees het hier!

Yves Saint Laurent staat bekend om hun geuren en luxe fashion items, maar daarnaast creëren zij ook prachtige beauty producten zoals hun welbekende Touche Éclat pen die door bijna iedereen een keer is gebruikt. Een super universele pen die plekken in je gezicht doen oplichten en een prachtige natuurlijke glowy finish geeft zonder dat het oogt alsof je make-up op hebt.

Touche Éclat

Nu hebben zij de Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover uitgebracht, een vernieuwde versie van de holy grail Touche Éclat pen. Wat maakt deze pen zo anders met de eerste versie? Het zit ‘m vooral in de dekking, daarom heeft het de naam High Cover gekregen. Daarnaast heeft de eerste versie vooral het doel on het huid te doen oplichten en highlighten, terwijl de High Cover donkere kringen tegengaat en imperfecties doet verdwijnen.

Wat kan de Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover nog meer doen voor de huid?

  • werkt als een concealer voor de huid
  • geeft de huid een natuurlijke glow
  • medium dekking en natuurlijk resultaat
  • vervaagt donkere kringen & imperfecties

Hoe te gebruiken? De Touche Éclat High Cover komt net zoals de eerste variant in een klik pen formaat: aan de onderkant van de pen zit een knop waarmee je het product naar boven laat komen door erop te drukken. Let op: wanneer je de pen voor het eerst gebruikt kan het lang duren voordat het product tevoorschijn komt. Je moet dus even blijven doordrukken!

Touche Éclat High Cover

Wat de pen zo fijn maakt is dat de tip gemaakt is van losse haartjes waardoor het product optimaal op de huid aangebracht kan worden. Bij sommige merken gebruik ze een spons tip waardoor het minder hygiënisch is en ook meer product wordt opgenomen in de spons dan op de huid. Zorg er wel voor dat je niet teveel product uit de pen drukt, want dit kan je pen alleen maar super vies maken en hierdoor worden de haartjes na een lange tijd ook hard. Verder is de pen net zo mooi en slick zoals alle andere Yves Saint Laurent producten: omhuld in een mooi glanzende verpakking met goud en zwarte details, dat maakt het ook wel een enorm mooi merk om te hebben!

Naast de mooie must have verpakking komt de High Cover in vele kleuren, voor ieder wat wils! Ik koos zelf voor 2. Ivory omdat deze een gele ondertoon heeft en ik vaak alleen concealer gebruik onder mijn ogen, en die zijn vaker al iets meer opgelicht dan andere delen van mijn gezicht. Natuurlijk hoef je het niet alleen onder je ogen aan te brengen, maar op iedere plek die wat roodheid heeft of imperfecties! Experimenteer dus ook met donkere kleuren indien je ze wilt gebruiken om de contouren of bepaalde delen van je gezicht meer naar voren te laten komen.

Touche Éclat High Cover

Het resultaat: een prachtig opgelichte huid met de juiste hoeveelheid dekking. Ik bracht de Yves Saint Laurent Touche Éclat aan onder mijn ogen in de vorm van een driehoek en gebruikte een beauty blender om de concealer zachtjes in de huid te deppen. Je ziet direct dat de roodheid minder zichtbaar is en dat mijn huid textuur wat egaler oogt. Ik heb zelf geen last van donkere kringen maar wanneer je een beetje concealer onder de ogen gebruikt oog je direct meer wakker en frisser.

Omdat de concealer zo licht aanvoelt op de huid gaat het niet diep in je fijne lijntjes zitten. De textuur zorgt er juist voor dat het de hele dag natuurlijk blijft ogen zonder dat het een markereffect krijgt! Afpoederen is dus zeker niet nodig, maar wel optioneel indien je een vettige huid hebt.

Als je op zoek bent naar een gemakkelijk concealer pen die een natuurlijke finish creëert, dan moet je zeker de Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover op je wishlist zetten! Een concealer pen die een brede scala aan kleuren heeft, die een match met iedere huidskleur. Daarnaast is de pen gemakkelijk te gebruiken en vermindert het roodheid en imperfecties. Perfect voor iedereen die een klein beetje dekking kan gebruiken maar geen zwarte makeup wilt aanbrengen.

Je shopt de Yves Saint Laurent producten via Notino.nl

Heb jij al eens de Touche Éclat geprobeerd?

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: