Wishlist: klaar voor de zomer?

De zomer is begonnen: heb jij enkele dingen die je graag wilt halen deze zomer? Zoals die ene parfum die je al zolang wilt of een eyeshadow palette van een nieuwe collectie? Ik bedoel, iedereen heeft toch wel een wishlist klaar staan voor wanneer er een sale moment komt (; Zelf heb ik altijd stuk of 30 producten in mijn wishlist staan waar ik mijn ogen op heb of tijdelijk uitverkocht zijn. Vandaag deel ik enkele van mijn wishlist producten met jullie die misschien ook wel geschikt zijn voor jou. Kijk je mee?

Pssst, ik kan je al vertellen dat Notino.nl binnenkort een mooie actie heeft, dus maak alvast een account aan en sla al jouw producten op door middel van het hartje op de product pagina. Zo kan je snel alles terugvinden! De producten die ik nu met jullie deel staan al op mijn hartjes pagina en zijn een mix van beauty en lifestyle producten.

Zoals je misschien ondertussen al weet ben ik een enorme parfum liefhebber! Vroeger had ik maar liefst meer dan 80 parfum flesjes in mijn kast staan, geen grappen. Uiteindelijk heb ik een hele strenge selectie gemaakt van wat ik wou houden, maar toch ben ik altijd nog op zoek naar pareltjes. Op aandringen van een vriendin heb ik de Prada Olfactories Pink Flamingos op mijn lijstje staan. Het is niet je normale parfum want de prijs zit wel wat hoger dan de normale collectie(100ml, €250) maar dan heb je ook een prachtig geurtje. Met noten zoals citrusvruchten, roos, iris, kers, muskus en suiker klinkt het als muziek in de oren. Zelf heb ik de geur nog niet geroken in de winkel maar dat ben ik zeker wel van plan.

Heb jij ook zoveel beauty producten die je gebruikt in de ochtend? Wordt je make-up tasje helemaal overladen met spullen? Met de NYX Professional Makeup Beginner Makeup Artist Train Case heb je voortaan al je spullen op één plek zitten! Deze prachtige beauty case is klein maar compact en bevat meerdere lagen om je spullen in kwijt te kunnen. Ik had vroeger van NYX een limited edition goede editie gekregen die ik uiteindelijk aan een vriendin heb gegeven, maar nu wil ik stiekem toch wel weer een case hebben. Super betaalbaar en een koffertje die je mee kunt nemen naar elke ruimte in je huis en echt álles in kwijt kan, die moet je toch hebben!

semilac uv lamp

Hoe fijn is het als je weken lang perfecte nagels hebt? Bespaar je geld op de nagelsalons en schaf een Semilac Paris UV lamp aan zodat je thuis zelf je gel nagellak kan doen! Een compacte UV lamp die niet veel ruimte in beslag neemt en ook je hele hand onder kan zetten. Zo heb je extra lang genot van je mooie gelakte nagels.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar een geurkaars kan je altijd wel gebruiken! Ze fleuren direct je woonkamer op en geven je woning een cozy gevoel tijdens de warme zomer dagen. Een mooi merk is Baobab die luxe geurkaarsen maakt in een mooi design en in vele huizen al te vinden is. De kaarsen zijn op zich zelf al een prachtige decoratie item!

Pssst, de Summer Black Friday bij Notino.nl begint bijna! Maak alvast je wishlist zodat je geen enkele aanbieding mist!

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: