Bath and Body Works geurkaarsen voor de zomer

Bath and Body Works geurkaarsen voor de zomer

Vroeger toen ik naar New York ging kwam ik thuis met een handtas vol met Bath and Body Works geurkaarsen. Ze komen in de meeste geweldige geuren en diverse maten! Daarnaast zijn de potjes ook altijd mooi gedecoreerd waardoor ze in elke huis kunnen staan. Voor de zomer is een geurkaars heerlijk wanneer je ‘s avonds op je balkon zit of in de tuin en aan het natafelen bent met vrienden en familie. Vandaar dat ik twee geurkaarsen van Bath and Body Works heb besteld die perfect aansluiten aan de zomer!

Bath and Body Work staat bekend om hun heerlijke assortiment met producten zoals kaarsen, autoluchtjes, roomspray, shower gel: alles voor je huis en lichaam! Ik kocht Bath and Body Works al 6 jaar terug toen het nog niet in Nederland verkrijgbaar was. Ik ging twee weken naar New York en kwam terug met een trolley gevuld met 6 grote geurkaarsen, twee roomsprays en diverse hand sanitizers. Ik was dol op de winkel en ze hadden net op dat moment een geweldige actie op de geurkaarsen. Als je het merk nog niet kent dan is nu het moment om het eens te proberen.

bath and body works geurkaars

De geurkaarsen van Bath and Body Works komen in diverse maten en designs: een grote met 3 lonten of een single lont. Zelf vind ik de 3 lonten mooi omdat de designs dan ook leuk zichtbaar zijn en deze potjes zijn achteraf ook handig om kleine dingen in te bewaren. Wat Bath and Body Work vaak doet met hun geurkaarsen is de geuren meerder keren in een jaar terug te brengen, maar dan met een ander design om het passend te maken rondom het seizoen. Dus wees niet bang dat jouw favoriete geur nooit meer terug komt, grotendeels van de geuren komen gewoon elk jaar weer terug. De design zijn hierdoor ook super leuk, vooral rond de kerst zijn de geurkaarsen een prachtige cadeau om te geven (of voor jezelf).

Ik koos twee zomerse geuren die perfect in je tuin kunnen staan of binnenhuis op de dagen dat het regent gedurende zomer. Sugared Lemon is een frisse citroen geur met een zoete twist. Dit doen mij denken aan een heerlijke home made limonade met een schijfje citroen. Mijn vriend goed de geur wel goed waarderen, dus ook zeker geschikt voor de mannen met een gevoelige neus. De andere is Mango Waters wat ruikt naar een mango ijsje met slagroom, een zachte geur maar zeker ook zoet en fruitig.

bath and body works sugared lemonade en mango waters

Bath and Body Works Sugared Lemon is perfect wanneer je een koude zomer dag ervaart maar toch dat zomerse gevoel naar binnen wilt halen. De citroen is aanwezig met een zoete twist. Ik brand deze het liefst binnen aan om de ruimte een heerlijke boost te geven! De Bath and Body Works Mango Waters is wat minder zoet er ervaar ik meer als een zwoele mango geur die wat zwaarder in de ruimte aanwezig is. Ik zou deze op een warme zomerdag niet binnen willen aansteken, alleen op je balkon of buiten. Door de zoete geur kan deze geurkaars namelijk extra zwaar aanvoelen, en op de warme dagen wil je juist iets luchtigs hebben.

Mijn favoriet is de Sugared Lemon omdat deze geschikt is voor een warme en regenachtige zomerdag door de frisse maar zoete citroen geur. Hierdoor heb je geen zwaar gevoel wanneer je door de ruimte loopt maar juist een verfrissing en energie boost door de citroen geur! De verpakkingen van de geurkaarsen zijn heel mooi gedaan en zullen zeker mooi op je salon tafel staan.

Welke geurkaars zou jij uitkiezen?

Je shopt de Bath and Body Works geurkaarsen bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: