Tips voor Moederdag: welk cadeau haal ik voor haar?

Op 9 mei is het weer Moederdag, een dag die voor vele een grote gebeurtenis is: voor moeders, oma’s, tante’s en de moeders in de hemel. Een moment om stil te staan wat je moeder allemaal voor je heeft gedaan. Vele moeders zullen waarschijnlijk zeggen dat je geen cadeau voor haar hoeft te halen, maar het is een klein gebaar die je kunt maken. Ik geef jouw enkele tips van cadeau’s die jij aan je moeder kan geven dit jaar! Check mijn lijst voor de perfecte moederdag cadeau.

Een parfum set

Er zijn ontelbare mooie sets verkrijgbaar waarbij je een parfum met een extra product ontvangt. Deze sets zijn beschikbaar in mooie dozen die ook nog eens bruikbaar zijn als mooie bewaardoos. Zelf vindt ik de sets van Chloé altijd prachtig en zijn de geuren perfect voor iedere persoon. Het is een klassieke Chloé die vooral bloemig en poederig is en de hele dag op de huid blijft zitten.

Geurkaarsen

Want niemand krijg toch genoeg van geurkaarsen? Op de eettafel, salontafel of zelfs naast je bed. Net zoals bij een parfum kan een geurkaars een bepaald moment of gevoel opwekken, mooie herinneringen of misschien zelfs verdrietige. Bij de geurkaars kan je na het opmaken van de kaars deze handig gebruik als vaas, potje voor je lipliners of mini parfum testers. Een perfecte moederdag cadeau. Er zijn vele varianten van geurkaarsen die een simpele maar ook bijna een kunst item zijn zoals de Souletto!

Handcream

Mijn moeder had altijd overal handcream in het huis liggen: in haar handtas, auto, nachtkastje en zelfs op de eettafel. Moeders zijn altijd druk bezig met hun handen waardoor ze deze regelmatig wassen, maar vooral in deze tijd. Een handcream zorgt ervoor dat de huis gehydrateerd blijft en soepel. Een beetje handcream kan ook enorm helpen voor anti-aging van de huid, want vaak vergeten we onze handen nog wel eens. Je hebt prachtige handcreams van merken zoals Aesop, Nuxe en L’Occitane Karité handcream.

Dit is een selectie van cadeau’s die je aan je moeder, schoonmoeder, tante, oma of een andere belangrijke vrouw in je leven kan geven. Mijn moeder is helaas enkele jaren geleden overleden, dus Moederdag voelt altijd raar voor mij als ik iedereen hun moeder blij zie maken met een bos bloemen of een cadeau. Toch wens ik jullie allemaal een prachtige moederdag voor de meest belangrijke vrouw in je leven en hopelijk helpen mijn tips bij jouw zoektocht!

Al deze moederdag cadeau’s bestel je via Notino.nl

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: