St. Tropez Self Tan Classic review

St. Tropez Self Tan Classic review

Met de St. Tropez Self Tan Classic heb jij binnen een handomdraai een mooie bruine gloed op je lichaam! De zon heeft zich al een paar weken niet meer laten zien, maar volgens de weersverwachtingen kunnen we volgende week weer genieten van de zon! Mijn benen waren al een paar jaar niet goed bruin omdat ik deze altijd verstop achter een lange jurk, maar dankzij de St. Tropez Self Tan Classic heb ik weer een beetje vertrouwen gekregen! Deze self tan mousse is super snel en makkelijk te gebruiken zonder oranje gloed, een ware must have. Lees je met mij mee waarom jij deze zo snel mogelijk moet gaan aanschaffen?

Ik vind zelfbruiners altijd een beetje eng: vlekken op je lichaam, een rare oranje gloed of vlekken aan je kleding. Vandaar dat ik liever niets gebruik dan wel. Maar nu kwam ik St. Tropez tegen die enorm veel goede reviews had dus ik werd meteen nieuwsgierig of dit iets was wat wel zou werken voor mij.

st. tropez zelfbruiner

Ik heb zelf enorm witte melkflessen, mijn benen hebben al een lange tijd geen zon gezien. Dus hopelijk zien we wat resultaat! Ik bestelde de St. Tropez Self Tan Classic die echt als hun Holy Grail item wordt gezien. Om de applicatie zo mooi mogelijk te krijgen bestelde ik de handschoen erbij die ervoor zorgt dat je huid er smooth uitziet en je gemakkelijk en snel de mousse kan aanbrengen.

De St. Tropez Self Tan Classic is verkrijgbaar in één kleur, maar je kan deze opbouwen naar eigen wens. Zelf vind ik het mooi om beetje een bruine glow te hebben dan direct een dikke donkere laag aan te brengen, dus dat is fijn. De fles komt in een handige pomp verpakking waardoor je de mousse gemakkelijk kan doseren.

st. tropez self tan classic zelfbruiner handschoen

Voordat je begint is het goed om je lichaam helemaal te ontharen (ben ik soms te lui voor) en te exfoliëren door middel van een scrub zodat dode huidcellen verdwijnen en je huid hierdoor al een mooie glow krijgt en de mousse beter aan de huid zal blijven hechten. Dit voorkomt ook rare droge plekken, dus focus vooral op je knieën en de enkels waar dit waar gebeurd! Wanneer je dit hebt gedaan kan je ook nog een body lotion gebruik om de huid goed te hydrateren en om alle droge plekjes te bedekken.

Gebruik dan de St. Tropez Self Tan Classic! Schud het goed en breng het aan op de handschoen. Wanneer je het op je lichaam aanbrengt gebruik dan de beweging van onder naar boven zodat de mousse tegen de richting wordt opgenomen in de huid en hierdoor beter blijft zitten. Let op: breng niet meteen een dikke laag erover heen, de kleur zal binnen enkele uren donkerder worden, dus wees niet te enthousiast!

De mousse heeft een enorm fijne textuur waardoor het direct wordt opgenomen in de huid zonder teveel gedoe! De handschoen is ook enorm fijn in gebruik, heeft een goede grip en brengt een egale laag aan op de huid. Vergeleken met andere zelfbruiners die ik heb getest ruikt de St. Tropez niet sterk en heeft het geen onaangename synthetische geur.

Mijn lichaam was helaas niet helemaal voorbereid op deze test, dus ik heb voor jullie nu een before and after gedaan op mijn been van één laag St. Tropez Self Tan Classic .. en wat ben ik blij met het resultaat! Zie hier de kleur na 1 uur intrekken op mijn been en rechts hoe het ervoor uit zag. Natuurlijk kan je de kleur nog opbouwen, maar ik adviseer om pas na 1 uur een nieuwe laag aan te brengen zodra de echte kleur tevoorschijn komt.

Om je kleur de behouden wordt er aangeraden om na de behandeling je huid goed te blijven insmeren met een lotion. Zelf heb ik dit niet altijd goed gedaan maar nog steeds bleef de kleur goed zitten en kreeg ik geen rare orange gloed op mijn huid!

st. tropez self tan classic
before & after de St. Tropez Self Tan Classic
st. tropez self tan classic zelfbruiner

Ik heb diverse zelfbruiners geprobeerd maar nooit eentje gevonden die voldoet aan al mijn wensen: lekker ruiken, geen orange gloed, geen rare droge vlekken en egale applicatie. De St. Tropez Self Tan Classic heeft al het goede wat ik nodig heb en is ook nog eens super betaalbaar! Dankzij de handschoen die je los kan kopen heb je snel en gemakkelijk een mooie bruine gloed op je lichaam zitten.

Als de zon begint te schijnen volgende week wil je wel alvast een mooie jurkje aan kunnen doen en je benen bruin hebben!

Je besteld de St. Tropez Self Tan Classic producten bij o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: