Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss Review

Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss Review

Wanneer je droog hebt van droge lippen maar nog steeds een kleurtje erop wilt hebben, dan moet je de Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss lipsticks proberen! Dé lipsticks die zorgen voor hydratatie, volle lippen en een mooie kleur. Dat klinkt als de beste combinatie, zeker wanneer je weet dat Charlotte Tilbury een succesvolle makeup en skincare lijn heeft. Ik probeerde enkele kleuren uit van de Hyaluronic Happikiss en was direct enthousiast. Benieuwd naar de kleurtjes? Lees dan mijn Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss review!

Charlotte Tilbury Happikiss Hyaluronic lipstick

Naast alle andere producten van Charlotte Tilbury komt zij nu met een hydraterende tinted lip balm die ervoor zorgt dat de lippen voller ogen, super gehydrateerd blijven en gladder ogen. Eigenlijk alles wat je zoekt in een perfecte lipbalm!

  • Hyaluronic zorgt ervoor dat de lippen gehydrateerd blijven
  • C-peptides geven je lippen een intensieve treatment en maakt fijne lijntjes minder zichtbaar
  • Super zachte polymers zorgt ervoor dat de lippen gevoed worden
  • Door water vasthoudende ingrediënten ogen je lippen extra sprankelend
  • Passion fruit seed oil butter laten de huid zijdezacht aanvoelen

Uit de test die Charlotte Tilbury heeft gevoerd op 30 testpersonen bleek dat 90% van de testers hun lippen zachter, gladder, gehydrateerd en voedend vonden aanvoelen na gebruik van de Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss!

Charlotte Tilbury Happikiss
Happi Peach, Enchanting Kiss, Happy Coral, Happi Petal, Happilove, Romance Kiss, Passion Kiss en Happi Berry

Nu was het tijd om zelf de Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss uit te proberen. Allereerst is de verpakking weer geweldig, iets was je terug ziet in elk product van Charlotte. Een rose golden afwerking met sterretjes die staan voor luxe met de donkerbruine achtergrond die het een romantische afwerking geeft. De Happikiss komt in een tube vorm waarbij je aan de onderkant moet draaien om de bullet omhoog te krijgen. Let op: wanneer je deze omhoog draait kan je die niet meer naar beneden halen. Dus draai alleen zodra het nodig is en zet de dop weer terug om je lipstick te beschermen.

De geur is een subtiele vanille geur die niet overheersend is of je afleid wanneer je het aanbrengt. De textuur voelt enorm hydraterende en buttery aan, iets dikker dan je verwacht van een normale lipbalm maar nog steeds prettig. Wanneer je het aanbrengt op je lippen zal deze balm niet snel verdwijnen omdat het bijna lijkt te plakken aan je lippen, zo goed blijft het product zitten. Wel is het zo dat de textuur wel makkelijk tussen je lippen glijd en hierdoor de draagcomfort enorm prettig is.

De lichte kleuren hebben iets meer een sheer/opbouwende effect dan de intense kleur. Zoals je kan zien bij mijn swatches zijn de pastel kleuren wat lichter en kunnen deze gemakkelijk intens gemaakt worden door een extra laag aan te brengen. De donkere kleuren hebben bij de eerste laag al een intense kleur. Zelf breng ik de balm met een stippeling techniek aan op de lippen om het lichtjes op te bouwen en dan met mijn vinger het te verspreiden. Voor een intense resultaat kan je de balm direct langs de lippen laten glijden.

Het resultaat is fantastisch: glimmende hydraterende lippen die niet plakken en de hele dag blijft zitten. De balm gaat niet tussen de lijntjes zitten en veroorzaakt ook geen scheuren. Door de speciale formule werkt het direct als een treatment voor je lippen, dus wanneer je het verwijdert voelen je lippen zacht aan. Ook merk ik dat mijn lippen voller ogen door de lichte plump effect die het creëert, maar zonder de traditionele mint effect.

Happikiss Hyaluronic lipstick
Charlotte Tilbury Happikiss Hyaluronic lipstick

In deze tijd wilt iedereen een makkelijk lip product dragen terwijl we mondmaskers dragen. Naast dat we veel mondmaskers dragen is de natural makeup look terug van weggeweest en draag ik liever een comfortable tinted lip balm dan een super dekkende liquid lipstick. De Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss lipsticks worden jouw nieuwe must have: ze hydrateren de lippen, geven je lippen een vollere look, werkt als een treatment, een draagcomfort van een lipbalm en komt in prachtige kleuren die van sheer tot aan intens zijn.

Sinds ik de lipsticks heb ben ik heerlijk aan het afwisselen met kleurtjes. Zelf ben ik een enorme fan van de Happi Peach, Happi Petal en Happi Berry. Het verzorgt de lippen en blijft de hele dag zitten. Door de grote kleuren collectie heb je genoeg genoeg keuze! Hopelijk was mijn Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss review bruikbaar en heeft het je overtuigd om deze uit te proberen. Lees hier mijn review van o.a. de Charlotte Tilbury Hot Lips Lipsticks.

Je besteld de Charlotte Tilbury Hyaluronic Happikiss via de officiële Charlotte Tilbury website.

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: