Unieke parfum ervaring met ZARKOPERFUME

Unieke parfum ervaring met ZARKOPERFUME

Soms kom je een merk tegen waarvan je denkt: waarom heb ik het niet eerder ontdekt? ZARKOPERFUME is er één van! Ik gebruik hun parfums al 2 jaartjes sinds ze bij de Douglas verkrijgbaar zijn, maar deze geuren hebben mij totaal verrast. Als je ZARKOPERFUME nog niet kent dan mis je iets. Een ware game changer als het gaat om ingrediënten, ervaring en het verhaal achter het merk. Ben je benieuwd naar de geuren? Ik review vandaag twee van hun parfums zien! Lees je mee?

Het prachtige merk ZARKOPERFUME is al een tijdje beschikbaar bij Douglas, maar ik heb er nooit aandacht aan geschonken. Nu is het tijd om jullie te vertellen waarom je hun geuren moet proberen! Een prachtig merk die unieke geuren creëert die je nooit eerder hebt gezien en ervaart. Jazeker, zelfs de formule is vrij uniek die mij zelfs als verraste toen ik het probeerde. Ik heb de ZARKOPERFUME geuren Cloud N.1 en Molécule 234-38. Beiden zijn het prachtig contract van wat het merk te bieden heeft: een frisse geur die zich aanpast op jouw huid en een intense, mysterieuze geur.

molecule 234.38 review

ZARKOPERFUME MOLéCULE 234-38

Je komt soms een parfum tegen die iedereens hoofd doet omdraaien, dat is de MOLéCULE 234-38. Een ware sensatie wanneer je deze draagt en geheid dat iemand je zal complimenteren wanneer je deze op hebt! Dit was mijn eerste ZARKOPERFUME geur en ook eentje die me altijd is bijgebleven tussen mijn andere 80 parfum flesjes.

Wat de MOLéCULE 234-38 zo uniek maakt is dat de moleculen in deze geur de parfum uniek bij iedere persoon maakt die het draagt. Zodra het in aanraking komt met de huid en temperatuur zal het zich aanpassen. Natuurlijk heeft het wel zijn basisnoten, maar de ‘aura’ verandert.

Bij mij wordt de geur precies als de Escentric Molecules 01 alleen een lichtere variant met een vleugje fruitige/poederige noten. Het is een geur die je gemakkelijk op een zondag ochtend zou kunnen aanbrengen en langzaam in de stemming komt van je weekend.

zarkperfume molécule 234.38

ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION NO.1

De ZARKOPERFUME CLOUD COLLECTION N.1 was mijn tweede geur die ik direct van hen als cadeau had ontvangen. Ik was meteen benieuwd naar de textuur van deze geur: wanneer het een tijdje stil staat heeft het twee lagen, na enkele secondes schudden is het verandert in een luchtige mix. Een laag van olie en water!

De geur geeft een warm gevoel: alsof je in de herfst door het bos loopt met een kampvuur. De noten zijn daarom o.a. hout, leer, fruit en Jasmijn. Dit is een geur die ik constant draag gedurende de winter omdat het aanvoelt als een deken om je lichaam. Na enkele uren verandert de geur in een iets Oriëntaals tintje.

Ook hier is de geur anders voor iedere persoon: voor de één kan het houtige noten hebben, andere ervaren een zoete sensatie. Voor mij is het dus hout wat het meest naar boven komt.

zarkoperfume review

Als je nog niet bekend bent met ZARKOPERFUME dan heb je onder een steen gelegen. Hun geuren hebben in Zweden awards gewonnen en niet zonder reden: het zijn unieke geuren die je zintuigen doet ontpoppen en hoofden laat draaien op straat!

Van de twee geuren die ik in dit review heb laten zien kan ik eigen niet zeggen welke mijn favoriet is. Ze zijn beiden uniek op hun eigen manier waardoor ze juist zo heerlijk zijn en perfect om elke dag te dragen. Juist ook de ingrediënten en de ervaring maakt ZARKOPERFUME zo gewild!

Heb jij ZARKOPERFUME al gespot bij Douglas? Daar bestel je de gehele collectie!

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: