Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum review

Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum review

Een geur waar ik al jaren dol op ben is de Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum. Een geur die je bij de eerste keer laat betoveren en nooit meer uit je geheugen kan wissen. Ik heb deze geur jaren geleden als een tester ontvangen en pas sinds kort in een fullsize fles besteld, bestelde beslissing ooit! Je zal gegarandeerd complimenten ontvangen wanneer je de deze parfum draagt en voor de warmere dagen is dit de perfecte geur om sprankelend de lente te vieren!

De Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum is iconisch als het gaat om de Elie Saab collectie: de eerste geur van Elie Saab. Deze geur heeft tv commercials en vele print reclames gehad toen het net uit kwam. Ik weet nog goed dat ze zelf samples tussen de magazines deden: ik maakte er optimaal gebruik van en zorgde ervoor dat ik altijd even aan de bladzijde kon ruiken om van de geur te genieten!

De neus Francis Kurkdijan ontwierp Le Parfum die uiteindelijk pas na 279 versies pas echt tot zijn recht kwam: het ultieme bloemige-woody geur die het vrouwelijke naar boven haalt! Een heerlijke bloemen bouquet gevuld met rozengeur, frisse jasmijn en de rijke sinaasappelbloesem. Dit wordt afgesloten met een intens warm gevoel van ceder met zachte honing.

  • Top notes: sinasappelbloesem
  • Hart notes: Patchouli, Jasmijn,
  • Basis notes: Honing, Rozen, Ceder
elie saab

Het flesje is in een geweldige Barok stijl gemaak waardoor het direct je aandacht heeft. Ook voelt deze wat zwaar aan door het materiaal waardoor het extra luxe geeft. De Elie Saab Le Parfum Eau de Parfum is verkrijgbaar in een 30, 50 en 90ml fles.

De Le Parfum heeft een enorme lange houdbaarheid: wanneer je deze ‘s ochtends aanbrengt om 8 uur blijft die zeker nog tot 6 uur ‘s avonds goed merkbaar rondom je handen. Een heerlijke mix van jasmijn, honing en ceder zijn nog goed merkbaar naar een paar uur. Daarna wordt de geur wat lichter maar de jasmijn blijft overheersen. De honing is een aangename noot waardoor het een zachte opening heeft tijdens het aanbrengen.

elie saab le parfum

Als je op zoek bent naar een geur waar je overal complimenten voor ontvangt, lang blijft zitten en zelf het nog ook kan ruiken: dan is de Elie Saab Le Parfum jouw must have. Een geweldige parfum die een frisse opening heeft van sinasappelbloesem met honing en daarna zachter en intenser wordt door de jasmijn en ceder.

De Elie Saab Le Parfum is verkrijgbaar bij o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: