De perfecte blush voor de lente

De perfecte blush voor de lente

Voor de lente hebben we allemaal wel een kleurtje op onze wangen nodig, zoals een prachtige felle blush! De zon begint te schijnen en we gaan allemaal voorzichtig naar buiten toe. Het perfecte moment om je makeup routine om te gooien en nu meer naar de lichte kleuren te gaan op je wangen zoals een koraal oranje kleur, felle poeder roze of wat meer highlighter aan te brengen. Ik geef je 3 tips van blush palettes die je absoluut moet proberen en op elke huidtint werkt!

We komen uit een donkere periode, dus we mogen allemaal wat meer kleur gebruiken! Een blush brengt direct leven in je gezicht en geven het meer definitie afhankelijk van de kleur die je aanbrengt. Voor de lente neig ik altijd naar een speelse roze of koraal kleur die de huid frisser laat ogen. Ik deel enkele blushes waarvan ik denk dat die voor iedereen werken en ook nog eens prachtig ogen in hun palette!

Smashbox Cali Highlight & Blush Palette

Als je op zoek bent naar een universele palette met alles erop en eraan dan is de Smashbox Cali Highlight & Blush Palette een ware must have. De naam zegt het al: een California look met speelse kleuren die je doen ogen alsof je in een zonnig resort bent en echte summer vibes geven. Een prachtige mix van blushes, highlighter en een subtiele bronzer. De blushes zijn perfect om je wangen te accentueren en geven het een speels effect. Smashbox is echt de makeup merk van Los Angeles die je doet ogen als een model voor de camera maar ook als je over straat loopt!

Wil je een luxe blush? Dat kan zeker met de Sisley Palette L’Orchidée die een fantastische patroon heeft van een orchidee. Het is bijna te mooi om te gebruiken en ik ben daarom zelf ook heel voorzichtig wanneer ik mijn kwast erin dip om het nog mooi te laten ogen. Een mix van matte kleuren en een beetje shimmers om het licht van je gezicht te laten weerkaatsen. Door de zachte peachy tones en matte roze kleuren maakt het je huid direct fris ogen en accentueert het je gezicht. De shimmers zijn geen dikke glitters maar hele subtiele poeder die niet zichtvaar zijn totdat je in de zon loopt!

Lancôme Blush Subtil blush in de kleur Power of Joy

Op zoek naar een prachtige roze blush die je 10 jaar jonger doet lijken? Stop met zoeken! De Lancôme Blush Subtil in de kleur Power of Joy is een geweldige blush die super gepigmenteerd is en een zachte finish aan je wangen geeft. De subtiele shimmers geven je wangen een zachte glow en de blush geeft een airbrush effect waardoor je huid glad oogt.

Vier de lente met een felle blush! Experimenteer met koraal kleuren of een fel roze blush om je gezicht meer naar voren te laten komen. Met deze 3 blushes ben je verzekerd van een mooie lenten waarbij je niet meer hoeft na te denken welke kleuren het beste voor jouw werken, want deze blushes werken echt op elke huidskleur. Van een matte tot aan een lichte shimmer, ze komen in alle soorten!

Wat voor kleur blush draag jij graag wanneer het mooi weer begint te worden?

De blushes zijn o.a. verkrijgbaar bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

1 Comment

  1. Ann
    June 19, 2021 / 16:51

    Ik draag zelf geen blush🙈maar die van Sisley lijkt me super mooi. Ik ga zeker op de Notino site een kijkje nemen

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: