Een hydraterende gezichtsreiniging met CeraVe

Een hydraterende gezichtsreiniging met CeraVe

Is de hele hype van de CeraVe Hydraterende Reinigingscrème het waard? Ik test het voor jullie uit! Ik zie deze gezichtsreiniger van CeraVe overal op Instagram en TikTok voorbij komen dus ik moest het nu eens zelf uitproberen. Als een echte skincare goeroe ging ik de challenge aan en bestelde ik het via Notino.nl. Ben jij benieuwd of je deze cult product ook moet hebben?

Op het internet zie je nu vaak het merk CeraVe terugkomen op reels en TikTok’s. Het merk is in hele weer in de schijnwerpers gekomen door de lockdown waardoor steeds meer mensen zich zijn gaan focussen op de huid en huidproblemen die worden veroorzaakt door maskne en stress door het dragen van een mondmasker. Een goede gezichtsreiniging kan al veel problemen voorkomen. Ik ging de uitdaging aan en probeerde de CeraVe Hydraterende Reinigingscrème.

CeraVe Creme Lavante Hydratante

CeraVe Hydraterende Reinigingscrème

Het merk CeraVe is in Amerika al een lange tijd geliefd. De producten zijn geproduceerd in samenwerking met een groep dermatologen waardoor de producten mild zijn voor de huid. Alle producten van CeraVe bevatten het Ceramide Complex waardoor de huid niet uitdroogt en wordt gevoed bij gebruik. Daarnaast bevat het geen parfum en is het hypoallergeen.

De CeraVe Hydraterende Reinigingscrème (ook wel Hydrating Cleanser genoemd) is geschikt voor een droge tot normale uit en ook zeker voor de mensen met een gevoelige huid. De cleanser komt in een fles met pomp en bevat 473ml voor ongeveer €11,70 via Notino.nl.

geschikt voor de gevoelige huid Cerave

Doordat de fles met een pompje komt is het product makkelijk te doseren, 1 pompje is geschikt voor het gezicht. Het product bevat geen parfum en is daardoor zeer geschikt voor de gevoelige uit. De textuur is bijna een gel vorm doordat het licht en luchtig aanvoelt. Zodra je de crème in de huid masseert verandert het in een bijna milky zachte textuur.

De cleanser kan gebruikt worden voor gezicht en lichaam en kan makeup, overtollig olie en onzuiverheden doen verwijderen. Breng een pompje aan voor het gezicht, dat is meer dan genoeg! Maak de huid vochtig en masseer het product in het gezicht. Focus op bepaalde plekken indien je makeup draagt. Het verwijdert zelfs mascara zonder al te veel moeite!

cerave hydrating cleanser
hydraterende gezichtsreiniger

Ik heb zelf een vettige huid en deze cleanser werkt het beste voor een droge tot normale huid, maar zelfs ik genoot van deze CeraVe cleanser! Het verwijdert op een milde manier mijn makeup en skincare resten van mijn gezicht zonder dat de huid droog of trekkering aanvoelt. Dit komt door het speciale Ceramice Complex waardoor de huid wordt behandelt met hyaluronzuur tijdens je wasroutine. Het laat geen restjes achter of een raar laagje wat je soms wel bij andere cleansers hebt. Voor mijn vettige huid gebruik ik ‘s avonds altijd nog een tweede cleanser (1. olie 2. gel cleanser). Zelf zou ik de CeraVe alleen ‘s ochtends gebruiken omdat ik in de avond mijn twee staps routine liever combineer met een ander product.

cerave hydratings cleanser

De CeraVe Hydraterende Reinigingscrème wordt door iedereen op het interner gezien als een cult item: het verwijdert op een milde manier de makeup, talg en onzuiverheden van de huid zonder die uit te drogen. Door de speciale Ceramide Complex wordt je huid tegelijkertijd verzorgt met hyaluronzuur. Geschikt voor zelfs een gevoelige huid doordat het gene parfum bevat en hypoallergeen is. Gemaakt door een groep dermatologen.

Voor de hoeveelheid product, prijs en resultaat snap ik nu waarom deze CeraVe cleanser geliefd is bij veel mensen. Het doet wat het zegt dat het doet!

Heb jij ooit iets geprobeerd van CeraVe?

Je besteld de producten van CeraVe bij o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

1 Comment

  1. Ann
    May 24, 2021 / 09:37

    Bedankt voor de review. Ik heb deze merk nooit gebruikt maar nu kkmt er verandering in dankzij je review

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: