Aromatherapie met Olphactory

Aromatherapie met  Olphactory

Stap in de wereld vol van aroma met Olphactory. Als je denkt aan aroma zeggen veel mensen een geurkaars, maar er is zo veel meer dan dat! Vandaag laat ik enkele producten van Olphactory zien die jouw zintuigen doet prikkelen en je woning een heerlijke sfeer geeft door middel van enkele aroma producten. Of je nou of zoek bent naar rust, energie of een mooie herinneringen wilt terughalen: aroma doet wonderen voor de geest!

De lente begint er bijna aan te komen, maar toch vind ik het nog heerlijk om elke avond een geurkaars op te steken. Het doet toch wat met je als er een bepaalde geur door het huis heen hangt. Nu heb ik ook overal in elke kamer al geurstokjes staan zodat het elke keer aanvoelt alsof je in een nieuwe wereld stapt. Dat geeft mij echt een bepaalde gevoel van rust als ik een lekkere geur ruik.

olphactory aroma
aroma diffuser cashmere

Aroma Diffuser, Cashmere (pause)

Wat ik zo mooi vind aan dit merk is dat zij hun geuren al hebben gelabeld met een bepaalde sensatie. Op basis van die namen heb ik de producten aangeschaft. Toen ik “Pause” las wist ik meteen dat dit de geur was die ik moest proberen. Doordeweeks ben ik zo druk bezig met werk dat ik af en toe wel een pauze nodig heb om mijn hoofd leeg te maken.

De Cashmere is een hele schone geur, bijna een frisse was geur. Het geeft geen zwaar gevoel op je zintuigen en je kan deze aroma diffuser het beste in je slaapkamer of in de badkamer plaatsen. Zodra je alle stokjes gebruikt kan het best sterk zijn, dus als je het in een kleine ruimte plaats haal er dan wat stokjes uit.

scented candle relax white musk

Scented Candle, White Musk #relax

Een geurkaars zet ik vaak aan in de avond om goed tot rust te komen voordat ik naar bed ga. Daar hoort Olphactory White Musk #relax er perfect bij! Een prachtige simpele kaars met een houten deksel om zo de kaars zo goed mogelijk te behouden en voorkomt ook de rook geur wanneer je de kaars uitblaast.

Relax staat voor white musk. Een zachte en warme geur die ook net als Cashmere een schone sensatie heeft van schone was. Ik vind het zelf nog een iets te fris om die “relax” sensatie te geven, dit is eerder iets wat ik op een zondagochtend zou aansteken om wakker te worden. Desalniettemin is het nog steeds een heerlijke geur maar niet direct gekoppeld met de sfeer ‘relax’.

olphactory home perfume

Home Perfume, White Musk #relax

Een home perfume is vrij nieuw voor mij. Ik heb enkele home perfumes die je op kussens kan spuiten maar niet eentje die echt als sfeerbrenger gebruikt kan worden. De fles zelf ziet er enorm luxe uit en doet me denken aan een duur merk die je alleen bij speciale winkels kan halen.

Net als de scented candle White Musk is de geur iets te fris voor mijn gevoel. Ik zou dit niet snel door mijn hele woonkamer spuiten. Al na één spuit wat het al te veel voor mij en moest ik eventjes mijn neus dichtknijpen. De Scented Candle White Musk is minder sterk dan de Home Perfume, dus beetje afhankelijk van je eigen voorkeur kan je beter de Scented Candle proberen als je een subtiele sensatie zoekt.

aromatherapie

Het merk Olphactory bevat Scented Candles, Home Perfume en Diffusers. Een perfecte collectie van producten die je een heerlijke aromatherapie geven. Er is voor elke sfeer wel een perfecte geur waar jij naar op zoek bent. Met dit assortiment ben jij verzekerd van een woning vol heerlijke geuren.

Gebruik jij een home perfume of een diffuser thuis? In welke ruimtes gebruik je deze?

De producten van Olphactory zijn verkrijgbaar bij o.a. Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: