Parfum tips voor Valentijn

Parfum tips voor Valentijn

Dit jaar zal het anders zijn met Valentijn. Je bent misschien niet in de gelegenheid om romantisch uit eten te gaan of samen een filmpje te pakken, maar je kan elkaar nog steeds verassen met een mooi cadeau. Een parfum is altijd een goed idee en niemand kan teveel geurtjes hebben! Ik geef daarom enkele parfum tips die jij kan halen voor hem of haar die iedereen heerlijk zal gaan vinden. Lees je mee?

Valentijn cadeaus zijn altijd lastig om te vinden, zeker als je niet naar de winkels kunt gaan in deze tijden. Tijdens het online shoppen is het daarom wat lastiger om een goede keuze te maken welke geur nou echt bij hem of haar past. Daarom kom ik met 2 geuren die voor hem em haar. Zo weet jij zeker dat je jouw geliefde blij kan maken met Valentijn!

Een valentijnscadeau voor hem is lastiger dan je denkt. Mijn partner is nogal kieskeurig wanneer het gaat om geuren. Ik heb zeker 10 geurtjes voor hem gehaald waarvan hij dan maar één gebruikt! Gelukkig is de Armani Stronger With You EdT eentje die hij geweldig vindt en ook regelmatig gebruikt wanneer het kan. Een heerlijke Oosters tintje heeft de Stronger With You die als noten salie, meloen, ananas, vanille, kastanje, hout en ceder heeft. Vooral nu tijdens de koude dagen zal deze geur je in een warme stemming brengen en jou ook blij maken met deze speelse geur.

armani stronger with you eat

Wat hebben mannen het toch makkelijk hé als het gaat om een valentijnscadeau voor haar! Er zijn zoveel heerlijke geuren voor vrouwen en door alleen al beetje door haar parfum collectie heen te snuffelen vindt je al snel welke zij het lekkerst vindt. Voor de vrouwen heb ik een geur die universeel is en door vele mensen geliefd is namelijk de Chloé EdP. Een geur die ik al jaren draag en recentelijk weer opnieuw bestelde. Een zachte geur die poederig is en niet te zoet en je laat rijken alsof je een luxe allure om je heen draagt. Gevuld met pioenroos, freesia, lychee, magnolia, amber en oriëntaalse lichte noten. Kortom, een gewilde geur die elke vrouw blij zal maken!

chloe chloe edp valentijn

Valentijn is elk jaar weer lastig: wat ga je halen voor je geliefde of misschien voor jezelf? Een parfum is dus altijd een goed cadeau, dus ik selecteerde 3 geuren voor je waarvan ik denk dat iedereen die lekker gaat vinden! Ben je dus last minute nog bezig met een cadeau en weet je niet wat je moet halen? Trust me en probeer mijn 3 geselecteerde geuren.

Je shopt deze geuren bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: