MonPhill’s make-up kwast ‘James’

MonPhill’s make-up kwast ‘James’

Ben jij al bekend met de super luxe MonPhill’s make-up kwast genaamd James? Ik kreeg deze prachtige set opgestuurd om te reviewen voor jullie! Een super handig kwasten systeem waardoor je gemakkelijk en hygiënisch je kwasten mee on-the-go kan nemen. Daarnaast zijn de kwasten van hoge kwaliteit en neemt James weinig plek in beslag. Kortom, een ware must have. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan vooral mijn review!

MonPhill’s is een jonge Nederlandse onderneming die zich vooral bezig houdt met het specialiseren van beauty producten voor de vrouwen van nu. Zij kwamen op het idee een make-up kwast te maken, die je handig in je handtas mee kan nemen zonder dat deze vies wordt of veel ruimte in beslag neemt. Zo is MonPhill’s James make-up kwast ontstaan: een luxe kwast met een handig klik systeem, waardoor je snel en gemakkelijk een ander opzetstuk (kwastkop) op het systeem kan zetten. Geen gedoe meer met meerdere kwasten in je toilettas of haartjes die alle kanten op gaan staan, want met de James zijn je kwasten goed beschermd en kan je ze compact meenemen!

MonPhill's

Toen ik het MonPhill’s pakketje binnen kreeg was ik meteen verbijsterd: hoe mooi de doos was waar de kwasten in liggen. Het voelt als een cadeautje wanneer het binnenkomt! Een prachtige geschenkdoos met het James kwast systeem, 3 verschillende opzetstukken (kwastkoppen) en een handige pouch waar je de kwasten in kan doen voor onderweg.

MonPhill's kwasten makeup gezicht

De James make-up kwast werkt heel gemakkelijk: schuif het mechanisme naar boven om je kwast te beschermen en klik de dop vast aan de bovenkant. Wanneer je de kwast wilt gebruiken schuif je de dop weer los en schuif je de huls weer naar beneden. Dan is de kwast ook zichtbaar en gereed voor gebruik. Wil je een andere kwast gebruiken? Haal deze gemakkelijk los en klik een andere opzetstuk op het systeem.

makeup kwasten systeem

Honey Rider is een prachtige schuin afgesneden kwast die enorm zacht aanvoelt en medium/lange haren heeft. Deze kwast kan perfect worden gebruikt om vloeibare foundation te blenden. Zelf zou ik deze ook gebruiken als blush kwast omdat het een fijne schuine afwerking heeft waardoor je mooi de wangen kan accentueren. Door de lichte kleur heeft deze kwast een enorme luxe feeling!

monphills honey rider

Lucia is een fluffy bolle kwast met een donkere afwerking. Deze kwast kan gebruikt worden voor losse poeders zoals een setting powder, blush of bronzer. Door de ronde afwerking kan deze goed worden gebruikt voor alle doeleinden om de make-up te blenden in de huid of de vormen van het gezicht te accentueren.

monphills lucia

Giacinta is een spicy rechte kwast met een donkere afwerking met zachte haren. De rechte vorm kan perfect worden gebruikt om je gezicht te contouren of bepaalde plekken van het gezicht te highlighten. Ook kan deze als foundation kwast worden gebruikt om het product in de huid te puffen.

MonPhill's giacinta

Ik vind het concept van een kwast met verschillende opzetstukken een super leuk idee! Het is handig wanneer je op reis gaat en zo min mogelijk bagage mee wilt nemen. Ook zijn de kwasten van hoge kwaliteit en voelen ze zeer prettig aan op de huid. De producten worden ook goed op de huid aangebracht en blijven niet te veel in de kwast achter. Daarnaast zijn de kwasten snel en gemakkelijk schoon te maken omdat de haren niet vastzitten in een ijzeren hulst waardoor het water zich niet ophoopt.

makeup kwasten
monphill's

De James make-up kwast is een handige on-the-go kwasten systeem voor vrouwen die het graag makkelijk willen hebben. Geen gedoe meer met kwasten die los in je tas zitten of haartjes die krom gaan zitten omdat ze zonder bescherming worden weggestopt. Met de James ben je verzekerd van meerdere kwasten die je tegelijkertijd meeneemt zonder al te veel ruimte in beslag te nemen in je tas. Ook zijn de haren enorm zacht en kan elke kwast op meerdere manieren worden gebruikt!

Zelf vind ik het een ware must have omdat ik altijd nog snel een poeder aanbreng onderweg; ik glim nogal snel. Voorheen gebruikte ik de spons die bij de poeder hoorde, maar die moest snel worden vervangen. Met de James van MonPhill’s kan ik jaren genieten van een make-up kwast die makkelijk is mee te nemen mijn tas!

Je kan de James make-up kwast van MonPhill’s bestellen via hun officiële website.

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: