Een gezond gebit met Marvis tandpasta

Een gezond gebit met Marvis tandpasta

Ben jij al bekend met de Marvis tandpasta? Ik zag het sinds vorig jaar overal op Instagram voorbij komen bij de Amerikaanse beauty accounts, dus ik werd wel beetje nieuwsgierig. Waarom zou je zoveel betalen voor één tube tandpasta? Dus ik bestelde drie varianten en ging zelf testen of ze de hype waard waren en daadwerkelijk anders zijn dan jouw normale drogist tandpasta merken. Lees je mee?

Marvis is een tandpasta merk die het graag anders wou aanpakken dan de normale tandpasta. Vernieuwend, nieuwsgierig en open staan voor nieuwe dingen is waar Marvis voor staat. Vandaar dat zij een een lijn tandpasta’s uitbrachten waar ieder wel zijn favoriet in kan vinden. Denk aan gekke smaken zoals gember, kaneel, drop en anijs. Daarnaast bieden zij ook de normale tandpasta’s zoals whitening en speciaal voor rokers.

marvis tandpasta's

De mooie verpakking van de tube pakt direct mijn aandacht, ook de voornaamste reden waarom veel beauty accounts het op Instagram delen. De bijna retro design maakt het een ware must have en elke smaak Marvis tandpasta heeft zijn eigen kleur met bijpassende doosje. Ik koos zelf voor de Marvis Whitening Mint, Smokers Whitening Mint en Classic Strong Mint.

marvis tandpasta classic strong mint

De Marvis tandpasta in de smaak Classic Strong Mint is misschien wel de sterkte tandpasta van deze trio die ik heb aangeschaft. Een mooie groene tube die direct de aandacht pakt in jouw badkamer. Het is beetje vergelijkbaar met Aquafresh maar wel wat frisser. Wat ik fijn vind aan deze tandpasta is dat het niet extreem ‘schuimt’ waar ik soms wel last van heb bij andere merken. Door al die schuim kan ik vaak niet goed kijken of ik goed mijn tanden poets en spuug ik ook wat uit (too much info).

marvis whitening mint

Als iemand die veel koffie en thee drinkt kon ik wel wat whitening gebruiken! De Marvis tandpasta met Whitening Mint is een frisse maar geen overheersende tandpasta. De whitening effect is helaas niet zichtbaar bij mij als je koffie blijft drinken elke dag. Wel vind ik de tandpasta fijn aanvoelen, maakt mijn tanden niet gevoelig en geeft het een frisse adem de eerste paar uur van de dag.

marvis whitening

Daarnaast probeerde ik ook de Marvis tandpasta voor Smokers Whitening Mint voor extreem gele en hardnekkige tandplak. Dit is misschien wel mijn favoriet omdat de frisheid niet zo intens is zoals bij de groene Classic Strong Mint tandpasta maar wel meer whitening en schone tanden gevoel geeft dan de Whitening Mint.

 tandpasta

Als je op zoek bent naar ene fancy tandpasta die ook nog eens mooi uit ziet in jouw badkamer, dan is Marvis tandpasta iets voor jou! Met hun shiny tubes en prachtige kleuren pakt het direct je aandacht en zorgt het ook nog eens goed voor je tanden. De Marvis tandpasta’s komen in diverse varianten, voor ieder wat wils! Zelf probeerde ik twee whitening varianten en een strong mint.

Mijn favoriet was de Marvis Smokers Whitening Mint omdat die geen extreme mint smaak had maar wel zichtbaar en voelbaar resultaat gaf aan mijn tanden. Mijn tanden voelde schoon aan, geen gevoelige tanden of tandvlees en oogden minder geel.

Welke tandpasta gebruik jij? Ga jij liever voor een smaak of een whitening tandpasta?

De Marvis tandpasta’s zijn verkrijgbaar bij Notino.nl

Follow:
Cult Beauty Ltd.
Share:

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: