Winter ready skincare routine

Winter ready skincare routine

Ieders huid heeft wat extra hydratatie nodig tijdens de winter! Zelfs ik met mijn vettige huid moet mijn skincare routine altijd aanpassen zodra het onder de 10 graden is. Ben je op zoek naar nieuwe producten die jouw winter skincare routine volledig maken of gewoon nieuwsgierig naar de must haves voor dit seizoen? In dit artikel deel ik enkele producten die je zeker moet gaan gebruiken gedurende de winter voor extra hydratatie en verzorging. Lees je mee?

Als je aan hydratatie denkt dan komen gezichtsolie en rijke producten direct in mij op. Je huid kan een extra boost gebruiken, dus gebruik vooral die dikke crème waar je altijd zo bang voor was omdat die extra glimt of die gezichtsolie waardoor je op een discobal lijkt. Dit is het moment om er gebruik van te maken. De producten die ik benoem zijn enkele waarvan ik denk dat die extra hydratatie geven of een boost en je huid direct weer zacht en soepel laat voelen tijdens de kou!

sisley black rose precious face oil

Gezichtsolie

Als je ‘olie’ hoort moet je niet meteen denken aan iets vettig. Een gezichtsolie kan namelijk enorm helpen om de huid diep van binnen te hydrateren en te verzorgen. Zelfs iemand met een vettige huid kan zo af en toe wel een rijke gezichtsolie aanbrengen om de huid weer goed te verzorgen, zeker tijdens de winter. Mijn long time favorite is de Sisley Black Rose Precious Face Oil: je hebt alleen maar een paar druppels nodig om het gezicht goed te kunnen masseren. Breng het aan en voel direct hoe de huid weer soepel, zacht en gehydrateerd aanvoelt. Natuurlijk heb ik ook een budget proof gezichtsolie namelijk de Elemis Pro-Collagen Rose Facial Oil (ja het zijn toevallig allebei rozen oliën!). Deze heerlijke gezichtsolie vermindert te fijne lijntjes en voedt de huid intens.

estee lauder revitalizing supreme cream winter skincare routine

Rijke hydraterende gezichtscrème

Tijdens het slapen hersteld de huid meer dan overdag, vandaar dat je juist in de avond een heerlijke laag moet aanbrengen om de huid goed te verzorgen. Juist doordat je huid de kou van overdag heeft moeten doorstaan is het goed om het in de avond extra te verwennen. Zoek daarom naar een revitalizing crème of ingrediënten zoals retinol en hyaluronic. De Estée Lauder Revitalizing Supreme+Night Cream is een de perfecte crème voor de avond: breng het aan voor het slapen gaan en wordt wakker met een prachtig, stralend gezicht. Terwijl je slaapt geeft deze crème alle benodigdheden om de huid goed te voeden. Daarnaast hydrateert het je huid 24 uur lang, dat is waar we naar op zoek zijn.

estee lauder envy lipbam

Lippenbalm

Natuurlijk mag je absoluut niet de lippen vergeten tijdens deze koude dagen! Een favoriet van mij zijn de Estée Lauder Pure Envy Lipbalm en Burt’s Bees Lip Care. Mijn lippen kunnen in de winter extreem worden door de hoge temperatuur in de woning of door de kou door te weinig hydratatie. Een lippenbalm overdag is dus zeker iets wat je moet hebben of een lippenstift die genoeg hydratatie geeft. Daarnaast breng ik altijd een lippenmasker aan voor het slapen gaan zodat in de ochtend de droge velletjes gemakkelijk eraf gewassen kunnen worden.

winter skincare routine

Daarnaast is het altijd goed om tijdens de winter wat vaker een gezichtsmasker te gebruiken die alle producten goed sealed en je huid gedurende dag een instant glow en hydratatie geeft! Een sheetmask is daarom altijd handig om te hebben.

Tijdens de winter kan je huid wel een extra hydratatie boost geven, want die gebarsten lippen en schuurpapier huid wilt natuurlijk niemand hebben! Hopelijk helpen deze producten voor jouw winter skincare routine, want mijn huid kan nu zeker deze winter overleven met deze super hydratatie boost producten.

Wat is voor jouw een must have wanneer je een droge huid hebt?

De producten shop je bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: