Beste handcrèmes voor de winter

Beste handcrèmes voor de winter

Het wordt kouder buiten, dus dat betekend goed je handen smeren! Ze krijgen nu sneller barsten of voelen zelfs ruw aan. Ook door het overmatig gebruiken van handgels die bij alle winkels en openbare plekken staat worden je hander niet beter van. Ik deel mijn persoonlijke favorieten en beste handcrèmes met je van betaalbare handcrèmes tot aan de meeste luxe. Lees je mee?

Een handcrème is een must have tijdens het koude seizoen. Verzorg je handen daarom goed want dit zijn de delen van je lichaam die vaak als eerste verouderen en je leeftijd verraden *ouch*. Ik zal mijn beste handcrèmes van betaalbaar naar luxe opsommen zodat jij zelf kan zien wat voor jou nodig is en hoeveel je kwijt wilt aan een handcrème die na elke wasbeurt weer opnieuw aangebracht moet worden.

elizabeth arden eight hour cream

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment

Een welbekende in de beauty wereld. Elizabeth Arden staat bekend om hun Eight Hour creme die multifunctioneel is en voor alles gebruikt kan worden zowel als lippen, gezicht en handen. Naast dit product hebben zij ook een Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment die specifiek alleen voor de handen is. De handcrème is super rijk en daardoor wordt het ook een treatment genoemd omdat je handen beetje vettig kunnen aanvoelen na gebruiken. Maar heb geduld, want na een paar minuten trekt de creme al in en voelen je handen super zacht aan! De geur doet me denken aan een kerstboom? Alsof je door het bos loopt.

loccitane shea butter handcrème

L’Occitane Shea Handcréme

Een cult items als het gaat om de verzorging van je handen. Ruikt heerlijk en is ook nog eens super voedend voor je handen. Je hebt alleen maar een beetje nodig want deze handcrème die gevuld is met shea butter maakt je handen direct zacht en hydrateert de huid. De verpakking is ook nog eens handig want door het aluminium materiaal kan je de tube makkelijk uitknijpen en haal je al het product uit.

aesop resurrection hand balm

Aesop Resurrection/Reverence Aromatique Hand Balm

Als geur een belangrijke aspect voor jou is, dan heb ik de handpalm voor jou gevonden! Aesop is een merk die geheel gefocust is op de ervaring en geur beleving van hun klanten. De Aesop Resurrection en Reverence hand balms zijn mijn favorieten en zien er ook nog eens Instagram worthy uit. De Resurrection komt in een roze tube en geeft een geweldige rozemarijn geur, een heerlijke geur net voor het slapen gaan. De Reverence heeft een wat stoerdere geur en geeft een heerlijke bergamot geur. De hand balm trekt snel in en is daarom perfect voor dag gebruik en voor het slapen gaan.

chanel la creme mains

Chanel La Creme Mains Handcrème

Als je geld teveel hebt om van enorme luxe hou is deze Chanel handcrème wel het ultieme verwend product. Niet alleen is de crème een ware luxe maar ook de verpakking! Je kan het gemakkelijk in je handtas gooien en het eivorm ligt gemakkelijk in de hand. Ook dit is een Instagram worthy product die je graag wilt hebben en nooit zal weggooien ook al is het op. De geur heeft een klassieke Chanel geur, doet me denken aan een super lichte variant van de Chanel No.5.

handcrème droge handen

Verzorg je handen goed tijdens deze winter! Een goede handverzorging bestaat uit het exofolieren van je handen, een handcrème voor hydratatie en een handmasker voor een heerlijke verwen moment. Vergeet niet je nagelriemen want ook die kunnen enorm uitdrogen tijdens de winter.

Welke van deze beste handcrèmes wil jij graag uitproberen?

Je shopt de producten bij Notino.nl

* samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: