Tip: cadeaus voor mannen

Tip: cadeaus voor mannen

Als iets mij hoofdpijn bezorgd is het regelen van cadeaus voor mannen. Tijdens de feestdagen is het altijd weer een hele klus om voor mijn man, vader, schoonvader en schoonbroer iets te halen. Om jullie een beetje te helpen dit jaar heb ik een lijstje met producten die elke man wel kan waarderen. Kijk je mee?

Ik heb altijd problemen bij het halen van een cadeau voor hem. Wij vrouwen zijn altijd blij met allerlei soorten dingen, dit jaar heb ik zelfs dingen zoals theedoeken en donkere badhanddoeken op mijn lijstje staan. Mannen weten soms zelf niet eens wat ze zullen. Daarom heb ik een gemakkelijke lijstje gemaakt met dingen waar je uit kan kiezen en die goedgekeurd zijn door Rick (;

Een parfum kan je elke man mee blij maken, voor de ijdele types. Rick is heel erg picky wanneer het gaat om geuren, en ik ontvang regelmatig mannen geurtjes. Alleen deze 3 vind hij lekker en kunnen zeker ook goed werken voor de mannen in jouw leven.

cadeaus voor mannen

De eerste geur die absoluut werkt voor elke man is de Yves Saint Laurent Y. Een heerlijke frisse parfum heren die gevuld is met gember, appel, bergamot, lavendel en een warme afsluiting met tonkaboon en vetiver. De klassieke fles is een directe eye catcher en laat zien dat het gaat om een duur merk. Rick was misschien niet direct onder de indruk van deze geur, maar naarmate van tijd begon hij deze te waarderen.

Een tijdje terug kocht ik voor mijzelf de CLEAN Sueded Oud EdP, die toevallig een unisex geur is. Helaas veranderde de geur niet goed op mijn huid en gaf ik deze aan Rick. Verassend genoeg rook de geur heerlijk op zijn huid, beter dan uit het flesje zelf. Nu staat dit parfum flesje op zijn plankje en shined die mooi tussen de andere flesjes die hij van mij heeft gekregen. Een warme geur, ideaal bij koud weer!

Misschien wel Rick’s favoriete geur is de Armani Emporio Stronger With You EdT voor mannen. Een diepe Oosterse geur die aanvoelt als een deken om je lichaam. De noten zoals viooltjes, kardemom, roze peper, salie, ceder en vanille maken het een ware droom voor de kouden dagen. Het wordt gemarkeerd als een mannen geur maar ik denk dat de vrouwen deze geur ook zeker zullen waarderen.

Philips Series 5000 S5400/06 cadeau voor mannen

Niet elke man geeft een volle baard, maar ze zullen vast allemaal wel eens moeten scheren. De ene heeft een hele gevoelige huid en de andere kan veel hebben. Rick heeft zelf niet veel haartjes (half Asian, vandaar) maar zelfs hij is altijd op zoek naar de juiste elektrische scheerapparaat. Nu spotte ik een mooi ding op Notino van Philips genaamd de Series 5000 S5400/06. Het is de nieuwste versie die op droog en een natte huid gebruikt kan worden.

Hopelijk heeft mijn lijstje je een beetje geholpen voor jouw Sint lijstje, of misschien ben je al bezig met de kerst inkopen. Laat mij weten welke items jij gaat halen voor de mannen in jouw omgeving en of het voor Sint of kerst is!

Al deze cadeaus voor mannen zijn beschikbaar via Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: