Sfeer in je woning met Desenio posters

Sfeer in je woning met Desenio posters

Sinds kort ben ik verhuisd, dus waarom mijn woning niet opfleuren met Desenio posters? Ik had al een tijdje mijn ogen op hun prints, je zult je verbazen hoeveel zij aanbieden met bijbehorende lijstjes. Sinds een maand woon ik samen met mijn vriend in onze nieuwe appartement, maar het voelde nogal leeg aan. Dankzij deze samenwerking met Desenio heb ik gelijk meer sfeer in de woning! Blijf je lezen? Aan het einde geef ik een kortingscode weg voor jouw Desenio bestelling!

Een tijdje geleden ontving ik een Desenio poster op een event. Ik was meteen verliefd op het printje en beloofde mezelf dat ik meer printjes zou bestellen zodra ik weer zou gaan verhuizen. Nu mocht ik een samenwerking aangaan met Desenio en enkele printjes uitkiezen, hoe leuk is dat! Persoonlijk hou ik van warme kleuren en printjes die mij inspiratie geven, het moet iets betekenen. Ook heb ik een voorliefde voor kunst, dat zie je zeker terug in de keuze van mijn printjes.

desenio posters

Op mijn kastje heb ik de volgende printjes staan: Burnt Sienna Figure (30×40), You Got This (21×30) en Line Poppies (21×30). De combinatie van een grote en twee kleine lijstjes vond ik speels ogen en geeft het wat meer ruimte dan drie dezelfde formaat posters naar elkaar. Daarbij heb ik bij elke poster de lijstjes van Eiken gehaald om het een warme look te geven.

desenio you got this poster

You Got This (21×30). Een super schattige poster die jouw door de donkere dagen heen moet slepen. Wanneer je dit leest krijg je weer even die power boost! Deze poster vond ik in de categorie Posters met tekst en er zit echt van alles tussen: van elke quotes tot Nederlandse en Japanse teksten. Door de warme terracotta kleur geeft de poster je woning een warme sfeer.

desenio burnt sienna figure

Burnt Sienna Figure (30×40). De vrouwelijke vormen ogen altijd zo sensueel. Dit printje oogt power en zelfverzekerdheid. De houding van de vrouw doet mij denken aan een beeld die mijn opa ooit maakte. Die staat nog steeds in zijn woonkamer. Ook passen de kleuren perfect bij de You Got This printje, dezelfde warme tonen. Voor deze Desenio poster koos ik voor een wat groter formaat om de kunst beter te doen laten uitspringen. Ben jij beetje een kunstliefhebber?

Line Poppies (21×30). Om de kleuren beetje af te breken koos ik voor een botanische zwart/wit printje van klaprozen. Naast dat ik van kunst houd ben ik ook een planten vrouwtje: alles wat groen is of bladeren heeft maakt mij blij! De twee klaprozen omhelzen elkaar alsof ze samen een dans uitvoeren. Tussen de Matisse Leaves en de You Got This printje springt het er zo mooi uit!

desenio posters

Nu heb ik een super leuke kortingscode voor jullie geregeld:

Met de code THEBP ontvang jij 25% korting op de Desenio posters (Niet geldig op lijsten, handpicked posters & gepersonaliseerde posters). Deze actie is geldig van 3 t/m 5 november.

Ga jij wat bestellen bij Desenio?

Je shopt de posters bij Desenio.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: