Waar je voor moet kijken tijdens Black Friday 2020

Waar je voor moet kijken tijdens Black Friday 2020

Het is weer bijna tijd voor Black Friday 2020! Het moment om je beauty spullen in te slaan voor een zacht prijsje. De term Black Friday is overgevlogen vanuit Amerika en is voor de Amerikanen het moment om in te slaan voor kerst. Op Thanksgiving viert iedereen hun pre-christmas en de dag erna staan mensen al vanaf 4 uur ‘s nachts in de rij voor hun koopjes. In Nederland begint het pas de afgelopen jaren een big happening te worden. Kijk jij met mij mee welke beauty must haves jij moet inslaan dit jaar?

Voor mij betekent Black Friday 2020 de dingen inslaan waar ik heel het jaar naar uitkijk of de spullen halen die je dagelijks gebruikt en snel op gaan. Ik laat vooral aan je zien welke spullen je kan halen op de webshop Notino.nl, dat is waar ik vaak mijn beauty spulletjes haal die al lager worden aangeboden dan bij andere webshops.

Gezichtsmaskers

Een gezichtsmasker is een ware must have tijdens deze donkere dagen. Het is mijn ritueel om het weekend te beginnen met een gezichtsmasker zoals een goede clay mask of een sheetmask. De Revolution Skincare Pink Clay is echt geweldig als je een onzuivere huid hebt, je ziet direct dat je gezicht begint te stralen nadat je het hebt gebruikt. Sinds gebruik ik de FOREO UFO2: een beauty tool die ervoor zorgt dat jouw masker binnen 90 secondes een gehele beauty behandeling geeft. De maskers worden los verkocht en die zal ik zeker moeten inslaan tijdens Black Friday! Daarnaast vind ik de Peter Thomas Roth maskers ook heerlijk, vooral de Stem Cell mask, dus neem daar ook zeker even een kijkje naar.

FOREO UFO2

Geur kaarsen

Naast een gezichtsmasker heb je minstens 10 geur kaarsen nodig in je woning. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Vooral tijdens de feestdagen is het heerlijk om ermee wakker te worden. Via Notino.nl haal je geur kaarsen van alle bekende merken zoals Paddywax, Yankee Candle en Woodwick. Woodwick is één van mijn favoriet omdat de houten lont een ware krakeling geluid maakt, alsof er een echte open haard aan staat waar hout in ligt te branden! Nog een goeie reden waarom je een geurkaars moet halen: sommige geur kaarsen worden bewaard in een prachtige glazen pot die je daarna kan recyclen als een makeup kwasten houden of voor je wattenstaafjes.

Haarverzorging

Na mijn grote mislukking met mijn haar bijna 3 jaar geleden neem ik enorm veel tijd voor mijn haar. Alleen de beste producten worden gebruikt voor mijn haar en gaat altijd gepaard met een leave-in treatment en stylings producten. Olaplex is iets wat je moet in slaan dit jaar: de producten van Olaplex herstellen gebroken zwavelbruggen en laten je lokken direct gezonder aanvoelen na alleen maar 1 keer gebruiken. Naast dat Olaplex in de salon wordt gebruikt bij je kleuring kan je het ook thuis gebruiken met een hele routine die uit 6 producten bestaat. Naast Olaplex sla ik ook zeker droogshampoo in, mijn favoriete zijn van Batiste omdat die super betaalbaar zijn.

Parfum

Een prachtige parfum fles mag natuurlijk niet missen. Het lastige bij online shoppen is dat je vaak research moet doen naar de noten van de geuren om te weten of het bij je past. Of je vertrouwt de talloze reviews van parfum kenners die aanbevelen welke het beste bij jou past. Voor mij zijn het vaak de parfums die iedereen geweldig vindt of op dat moment worden gehyped. Ik moet ze dan zelf uitproberen om te begrijpen waarom iedereen ze lekker vind. Dit was dus ook toen ik de Cloud van Ariana Grande bestelde via Notino. Een prachtige fles maar de inhoud wat minder.

Onnodige dure producten

Natuurlijk is Black Friday juist bedoeld om die super dure spullen aan te schaffen voor een mooi prijsje! Vaak zijn het onnodige producten, maar wil je het toch eens in je leven hebben uitgeprobeerd. Merken zoals Sisley, La Mer, Jo Malone London, Aesop en andere niche merken. Denk aan de Aesop hand balms, de Black Rose lijn van Sisley of de gehele huidverzorgingslijn van La Mer.

Sisley Black Rose
Black Friday 2020 Notino

Ik ben enorm benieuwd of jullie bepaalde producten hebben die jullie willen inslaan dit jaar! Zelf ben ik nog aan het kijken voor een nieuwe prullenbak (non-beauty related) en misschien een tv voor in de slaapkamer.

Laat mij weten welke spullen jullie gaan inslaan tijdens Black Friday 2020!

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: