Intense parfums voor deze winter

Intense parfums voor deze winter

In deze donkere en koude dagen pak ik gauw een intense parfum die mijn behoefte van warme geuren doet vervullen. Gelukkig zijn er enkele merken die met prachtige versies zijn gekomen van hun bestsellers, maar dan in een intense vorm. Vaak is de intense versie van de originele wat sterker en zijn de kruidige noten meer aanwezig. Voor deze winter deel ik mijn top 3 met jullie: Lancôme Idole Intense, Yves Saint Laurent Libre Intense en de Gucci Bloom Profumo Di Fiori. Lees je mee?

Lancome Idole Intense

Lancôme idole intense

Een prachtige nieuwe geur, de Idole Intense van Lancôme! Bij de Lancôme geuren denk je al snel aan de La Vie Est Belle of de Tresor, maar de Idole is een lid die pas vrij nieuw is. Anders dan de andere geuren van Lancome omdat deze meer de focus heeft op jasmijn en patchouli waardoor het een meer mysterieuze bloemen bouquet wordt in plaats van een speelse bouquet. Met als top noten mandarijn, sinaasappel en middel noten rozen, jasmijn en musk heb je al een vrij intense bloem geur. Deze wordt afgeslopen met patchouli sandalwood, vanille en cashmere. De intense versie is mijn persoonlijke favoriet van alle Lancôme geuren!

Yves Saint Laurent Libre Intense

yves saint laurent libre intense

De grootste verassing: Yves Saint Laurent Libre Intense. Ik zag deze niet aankomen, want de originele versie was al een ware hit! Maar ik moet zeggen: ze hebben zichzelf overtroffen. Een oriëntaalse sfeer wanneer je eraan snift: eerst de zachte lavendel gepaard met de frisse noten van mandarijn en bergamot. Vervolgens orange blossom, jasmijn en orchidee. Met als intense afsluiting tonka boon, vanille, vetiver en ambergris. De geur blijft de hele dag zitten en geeft je mood een ware boost.

Gucci Bloom Profumo Di Fiori

gucci bloom profumo di fiori

Een ware schoonheid is het: Gucci Bloom Profumo Di Fiori. Een nieuwe uitbreiding van hun Bloom collectie die sinds deze zomer beschikbaar werd voor liefhebbers zoals wij. Ik was al een enorme fan van de Bloom parfum maar ik moet toegeven dat de Profumo Di Fiori deze collectie echt afmaakt! Een frisse ylang-ylang geur die gepaard gaat met een poederige finish en daarna een warme deken over je heen slaat. Wanneer je het aanbrengt opent er een bouquet van jasmijn en tuberose die daarna zachter worden en samengevoegd worden met sandalwood, orris, musk en houtige noten. Juist door die combinatie werd het een zeer grote hit in de zomer maar ook zeker geschikt voor de donkere dagen!

Als je op zoek bent naar een geur die lang blijft zitten deze winter, dan heb ik ze voor je gevonden! De intense versies zijn sterker en blijven hierdoor lang op de huid liggen. Perfect voor de koude dagen wanneer je juist die extra warmte om je heen wilt hebben van je geur.

Mijn favorieten voor dit seizoen zijn de Yves Saint Laurent Libre Intense, Lancôme Idole Intense en de Gucci Bloom Profumo Di Fiori. Heb jij een favoriet geur voor de winter? Draag je liever de originele of intense versie van een geur?

De geuren zijn o.a. verkrijgbaar bij Notino.nl

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: