PyroPet KISA Cat sierkaars

PyroPet KISA Cat sierkaars

De tijd gaat zo snel! Het is inmiddels al bijna oktober: de zomer is officieel over, de scholen zijn weer begonnen en iedereen moet weer verder. Ook al is het een lastige periode, we proberen er met z’n alle doorheen te komen. Vandaag dat ik vandaag de PyroPet KISA Cat sierkaars voor jullie review, een super schattige en unieke kaars die jouw donkere dagen weer licht moet brengen!

Het merk 54 Celsius maakt unieke sierkaarsen: de kaarsen zien er van buitenaf super schattig uit, maar als ze eenmaal een tijdje aan staan verschijnt er een skelet uit de kaars. De skeletten in de sierkaarsen zijn afhankelijk van welk model je kiest. Ze hebben katten, draken, unicorns, honden, konijnen en rendieren in diverse kleuren. Daarbij verkopen ze ook schaaltjes waarop je de kaars kan plaatsen zodat het kaarsvet niet verspreid.

PyroPet KISA Cat sierkaars

Ik koos voor de kat genaamd PyroPet KISA Cat omdat ik echt een kastenmens ben. Deze kaars komt in een zachte roze kleur die perfect is voor de girly girls onder ons. In de kaars verschuilt een zilveren skelet van de kat!

Het design van deze Pyropet kaarsen zijn heel abstract: ze zijn gesneden in geometrische vormen waardoor ze heel modern ogen maar nog steeds wel de herkenbare vormen hebben van de dieren. Dat maakt het ook een gewilde item voor in de woonkamer.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een man? Dan bied PyroPet ook mooie zwarte kaarsen van de dieren. Zelf vind ik ze heel erg mooi staan in elk huishouden en als je dan de bijbehorende schaal erbij haalt (die ook een leuke geometrische printje hebben) is het een cadeau waarmee je iedereen verrast.

PyroPet KISA Cat sierkaars

Zelf heb ik de kaars nog niet aangezet, daar vind ik het te mooi voor. Maar soms beeld ik me wel in hoe het geraamte tevoorschijn komt als je het eenmaal aansteekt. Ik neem aan dat het een schrikbarende verassing zal zijn zodra de skelet zichzelf onthult.

Ben jij al bekend met de PyroPet sierkaarsen? Heb jij ook een zwakte voor kaarsen?

Je kan de Pyropet sierkaarsen aanschaffen via Notino.nl onder de categorie huisparfums.

*samenwerking

Follow:
Cult Beauty Ltd.

Oh hello! What do you think about this post?

%d bloggers like this: